Maraton de reduceri la miniPRIX. Mai ieftin nu exista.

Pe locuri….fiti gata, start! Cine ajunge primul, normal ca e castigator. Nu, n-ati ghicit. Nu particip la cross ca nu am conditie fizica pentru asa ceva. Dar dupa cumparaturi ieftine, alerg cat ma tin picioarele. Si, cred ca stiti, ca atunci cand incep reducerile, stocurile se epuizeaza rapid, deci, daca nu esti iute de picior, ramai dezbracat sau te imbraci cu ciuda la preturi mai mari pentru ca nu ti-ai mai gasit marimea sau culoarea dorita la reduceri.  Nu am ajuns inca la stadiul acela, ca in filmul „Ma dau in vant dupa cumparaturi”, in care sa ma bat cu cineva in magazin pe ultimul produs dar ma tem sa nu se intample asta tocmai maine.

 

Maine ma duc la miniPRIX. Vroiam sa pastrez secret ca sa imi cresc mie sansele de a gasi produsele acolo dar…fie. Oricum eu ma trezesc mai de dimineata si o sa fiu prima acolo. Dar, ramane intre noi, va rog! La miniPRIX, oricum sunt preturi mici tot timpul si e cam stramtoare in magazine, asa ca daca o sa afle toata lumea ca sunt reduceri consistente, riscam sa nu mai avem loc acolo. Ha, ha. Am zis reduceri si gata ati facut ochii mari? Nu e genul de reducere de mall, la care, oricum nu ai acces pentru ca e vorba de 30-40% dintr-un pret fabulos. Eu vorbesc de reduceri adevarate la haine, incaltaminte, accesorii; de reduceri la produse care oricum erau accesibile ca pret dar acum sunt cu …..60% mai ieftine. Nu e greseala. Atat se taie din preturi la miniPRIX, azi 15 ianuarie si maine 16 ianuarie 2014.
Vorbim aici de reduceri aplicate la toate produsele din magazinele fizice miniPRIX din Bucuresti si Otopeni. Avantaj pentru bucuresteni si ilfoveni. Dar, daca aveti drum prin Bucuresti sau stati relativ aproape, pretul navetei pana la capitala nu se mai pune la socoteala cand te gandesti ca poti sa te intorci acasa cu pulovere la 20 de lei, manusi la 3 lei, pantaloni la 19 lei.

Ca sa nu ziceti ca sunt rea si fac in ciuda provincialilor, va anunt ca sunt reduceri si pe site, si tot de 60%. E vorba de produsele din categoria Stock Shock.Peste 600 de produse va asteapta sa le adaugati in cos si sa le chemati acasa. Dar, va dati seama ca aici sunt mai putine produse si esti limitat in alegeri. Pe cand, in magazin, ai reducerea asigurata la orice produs ochesti si iti vine. Nu uitati ca maine e zi de shopping, fie el online sau in magazinele fizice miniPRIX. La prima ora voi fi la miniPRIX-ul de la Romana. Ne vedem acolo! Sunt sigura ca multe lucruri s-au vandut de azi dar eu azi nu am stiut. Mai bine mai tarziu, decat niciodata. Reducerile vor continua la miniPRIX insa, va dati seama, stocurile se epuizeaza rapid, deci cine cumpara mai de dimineata, face economie mai mare.Update 19 ianuarie: Astazi, 19 Ianuarie, toate produsele din categoria Stock Shock a magazinului online Miniprix, semnalizate cu bulina mov de discount, au un pret cu 80% mai mic!

In plus, daca locuiti in Bucuresti sau Otopeni, puteti cumpara, din magazinele fizice miniPRIX, produse cu reduceri impresionante!
Iata programul de reduceri pentru articole de imbracaminte, incaltaminte si accesorii, pentru magazinele miniPRIX din Bucuresti si Otopeni, valabil in intervalul 18-23 ianuarie, conform articolului de pe Blogatu.ro:
miniPRIX Romana
Sambata- 80% reducere
Duminica- 3 lei orice articol de imbracaminte, 9 lei orice articol de incaltaminte
Luni- Inchis
Marti- Colectie noua
miniPRIX 1 Mai
Sambata- 80% reducere
Duminica- 3 lei orice articol de imbracaminte, 9 lei orice articol de incaltaminte
Luni- 3 lei orice articol de imbracaminte, 9 lei orice articol de incaltaminte
Marti- Inchis
Miercuri- Colectie Noua
miniPRIX Otopeni
Sambata- 80% reducere
Duminica- 80% reducere
Luni- 3 lei orice articol de imbracaminte, 9 lei orice articol de incaltaminte
Marti- 3 lei orice articol de imbracaminte, 9 lei orice articol de incaltaminte
Miercuri- Inchis
Joi- Colectie noua
miniPRIX Militari
Sambata- 80% reducere
Duminica- 80% reducere
Luni- 3 lei orice articol de imbracaminte, 9 lei orice articol de incaltaminte
Marti- 3 lei orice articol de imbracaminte, 9 lei orice articol de incaltaminte
Miercuri- Inchis
Joi- Colectie noua’
*Oferta promotionala valabila in limita stocului disponibil.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares