Flori online, chiar si din Franta

flori de toamnă
In perioada sarbatorilor de iarna, unii romani aleg sa plece din tara pentru o vacanta, sa faca sarbatorile si in alt stil decat cel traditional. Fix asta a facut si verisorul meu si, pe 23 decembrie, si-a luat zborul catre Franta. Numai ca, era cat pe ce sa il coste slujba treaba asta. Nu ca ar fi tras chiulul de la munca ci pentru ca intre Craciun si Revelion era ziua sefei lui, o doamna care tine foarte mult la cadouri, iar tanarul nostru, agitat cu bagaje si pregatiri, a uitat complet de aniversarea ei. Norocul lui a fost ca si-a consultat agenda si a vazut la timp. Si, chiar daca nu va vine sa credeti, i-a comandat un buchet de flori chiar din Franta. Nu, florile nu au venit in Franta cu avionul. Au fost trimise de aici de la noi din tara, de oamenii care se ocupa cu asa ceva si s-au gandit la timp ca exista nevoia de a trimite flori si din afara Romaniei pentru persoane din tara. Eu una, nu m-as fi gandit niciodata ca pot trimite flori, din Franta, cuiva din Romania dar, cu ocazia asta, am aflat si eu ca se poate.
Bine ca s-a  descurcat onorabil si fara sa ma sacaie pe mine, sa ma faca sa pierd eu timp alegand un buchet care lui sa nu ii placa sau nu exprime ce trebuie. Nu i-au trebuit decat vreo 10 minute, mai mult pentru a decide ce buchet sa aleaga pentru ca pe site erau multe aranjamente care ii faceau cu ochiul.. Dupa asta, totul a fost simplu pentru ca doar a accesat pagina cu buchetul de flori care i-a placut, a scris un mesaj care sa insoteasca florile la usa destinatarei atunci cand vor fi livrate, a selectat orasul in care trebuie sa ajunga frumosul buchet de flori comandat online si ziua(normal ca trebuia sa ajunga fix de ziua ei), a adaugat si o cutie de praline ca sa o indulceasca pe doamna sefa si a plasat comanda, platind-o online rapid si dand datele de expediere ale doamnei sarbatorite. Toata lumea a fost fericita: eu mi-am vazut de cozonaci fara sa ma strezez pentru cadoul lui, el a comandat rapid si apoi si-a vazut de vacanta platita cu bani grei, sefa a fost incantata ca are asa angajat, care, nici cand e plecat din tara, nu uita sa ii trimita cadou buchetul de flori preferate.
Si eu, daca as fi sefa cuiva, m-as bucura sa primesc un buchet de crini si trandafiri galbeni, plus bomboanele mele preferate. M-as gandi serios daca nu merita si marire de salariu. Florile sunt un cadou ideal mai ales cand vine vorba de femei, indiferent de functia pe care o ocupa. Tuturor doamnelor le plac florile pentru ca le fac sa se simta apreciate. Iar avantajul cel mai mare a fost ca, desi nici sefa nu petrecea sarbatorile in capitala, a putut sa le trimita, fara probleme, in Alexandria, in perioada aglomerata dintre sarbatori, cand, la unele florarii, nici nu raspunde nimeni.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares