Bianca – problema nationala

bianca dragusanu
Bianca Dragusanu e noua eroina nationala. Nimeni nu sufera cat sufera ea. Nici nu vreau sa imi imaginez cat a plans cand si-a pus-o cu Cristea la Paris. Nu ma intereseaza nici de Victor Slav daca a plans sau s-o fi consolat amacar la telefon cu tanti Anda Adam.
Nu mai suport sa vad facebook-ul plin de non-stiri despre personajele astea, devenite un soi de problema nationala. Am terminat cu toate problemele legate de traiul nostru infect si am ajuns sa nu putem dormi de grija unei neica-nimeni care se mai si crede designer vestimentar. Desene ca ale ei faceam cand aveam sapte ani. Nici nu mai stii care pe care a inselat. Ba recunoaste ca s-a fufu si-a gresit si vrea sa isi salveze casnicia, ba ne vinde gogosi ca a lor casnicie era compromisa de mult din cauza ca Victor inca visa la Anda si o neglija pe printesa Dragusanu. Se incurca in minciuni.
De ce crede presa ca ne pasa de chestiile astea, eu nu stiu. Peste tot vad oameni care tipa cat ii tin puterile ca s-au saturat de subiect si nu ii intereseaza detaliile legate de mariajul secolului, dar presa ne baga pe gat la fiecare jumatate de ora stiri de genul: Cristea s-a vazut cu nu stiu cine, Bianca a parasit locuinta, Victor a aparut la Meteo negru de suparare. Parca tot universul conspira in favoarea Biancai, incercand sa ii aduca bani nemunciti pe toate caile posibile si imposibile.
Cui ii pasa ca alocatiile copiilor sunt o bataie de joc, cui ii pasa ca pe factura de energie electrica numai jumatate reprezinta consum propriu-zis si restul sunt taxe si TVA care nu stim la ce folosesc, cui ii pasa ca daca nu ne microcipam si castram cainii ne pasc amenzi de pana la 6000 de lei. Nimic din toate astea nu prezinta interes. Bianca e omul momentului: gonflabila adultera care pozeaza in victima. Nu ca as crede ca Victor e victima povestii. Isi merita soarta!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares