Cadouri de Craciun

Cadouri de Craciun
De Craciun incercam din rasputeri sa alegem cadoul perfect, si o data cu el, sa daruim bucuria si magia sarbatorilor. Este ziua in care ne dorim mai mult ca oricand sa fim mai buni, mai darnici, mai iubitori. Sa alegi cadoul potrivit nu este o treaba usoara, de aceea magazinul BOREALY s-a oferit anul acesta sa ne ajute in luarea celor mai bune decizii. Cadouri de Craciun pentru femei, barbati sau pitici, le pot lua din acelasi loc.
Fiecare varsta are cadourile ei preferate si am tinut cont de asta atunci cand am inceput sa fac lista pentru Mos Craciun. Am intrat pe site unde am gasit o multime de cadouri impresionante. Treaba grea abia atunci incepea pentru ca nu e usor sa alegi dintre atatea idei de cadouri.
Prima data m-am gandit la prietena mea Andreea, si in semn de afectiune si admiratie i-am ales un „set cadou” format din:
– O cutie de ceai Pure Ceylon Tea Book (ceai negru pur de Ceylon cu albastrea, muguri de iasomie, nalba albastra si arome de migdale prajite) – sunt si putin egoista ca sigur o sa ma bucur si eu de el cand merg la ea in vizita.
– O cutie de Praline Belgiene Leonidas ca sa subliniez cat de dulce e
– O eleganta esarf albastra cu franjuri, disponibila si în culorile prezentate în pozele de mai jos (Lungime – 172 cm; Lăţime – 68 cm) ca sa ii tina de cald sa nu ma trezesc ca iar o sun si nu i se aude vocea
– O decoratiune Merry Christmas – asta fiind darul pentru suflet, ca de trup ne-am ocupat destul.
Apoi, am ales cadoul Divinity pentru o persoana foarte draga mie. Un cadou format dintr-o icoana din argint, realizata de Valenti&co, reprezentandu-l pe Domnul Iisus Hristos si Cartea Rugaciuni Pentru Sanatate, realizata din hartie manuala si cu coperti din piele. Pentru unii, Craciunul nu inseamna numai mancarica si bauturica. Unii se mai ingrijesc si de partea spirituala si de asta am ales sa ii ofer acest cadou.
Pentru sotul meu am ales un cadou frumos si deosebit; Passion for Wine&Chees, care contine:
– O sticla de vin Chateauneuf du Pape – Chemin des Papes, rosu, sec, 2009, (750 ml, alcool 14% vol.) – o sa prindem noi o seara in doi sa o savuram
– Cartea The Little Book of Wine Tips, de Andrew Langley, Editura Absolute Press, pe care stiu ca si-o doreste ca l-am vazut eu uitandu-se dupa ea
– O caseta cu accesorii pentru vin si tabla cu sah, cuprinzand:
– Piese sah;
– Un briceag;
– Un termometru;
– Un manson pentru gatul sticlei;
– Un dop antipicurare pentru sticla de vin.(astea toate ca sa il ajute sa puna in practica ce o fi scriind in cartea marii lui pasiuni)
Si, pentru ca am fost cuminte am trecut pe lista si cadoul pentru mine. Si daca nu as fi fost cuminte, tot imi luam ceva. Anul acesta doresc sa primesc multa ciocolata iar Cufarul cu Ciocolata de Craciun este cadoul ideal ca sa imi pastrez dulciurile ferite de ochii altor pofticiosi. Ce am in cos?
– Bomboane Lindt – Lindor – 300 g
– O Lumanare decorativă de Craciun pe care o voi aprinde in seara de Ajun.
– Ornamente de Craciun + Celofan + Funda pentru ca trebuie sa am casa frumos impodobita ca sa il ademenesc pe mos.
– Un Cufar din lemn pentru Cadouri;
Eu, gata mi-am facut datoria si am comandta din vreme cadourile. Daca si voi sunteti in cautarea unui cadou perfect pentru Craciun, va invit sa vizitati magazinul Borealy.ro si sa va lasati purtati de emotii si de bucuria de a darui.

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Andreea Grecu
    • 24/10/2015
    Răspunde

    Foarte drăguță. Abia aștept să apara peste tot reduceri și ponturi despre cadouri pentru Crăciun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares