Anda Adam mi se pare urata

Vezi-ți de treaba ta!
Stiu ca multi o sa cititi titlul si ziceti in gandul vostru ca m-am trezit eu sa ma cred frumoasa. Tocmai ca nu ma cred, ba din contra, ma desconsider mai mult decat e cazul. Dar nu vorbim de mine ca eu nu apar la TV si nu las sa se inteleaga ca as avea idile ba cu fotbalisti cu zeci de mii de ani mai tineri sau eu mai stiu. E vorba de ea. De marea diva Anda Adam. O stiu de cand canta cu Racla si nu mi-a placut niciodata fata ei. N-are nimic placut si nimic feminin. Nu avea nici atunci si nu are nici acum.
N-am sa neg ca munceste la sala si fara nici o urma de invidie, va spun ca nici la corp nu imi place cum arata. Am o senzatie de artificial in fata mea. Prea multi muschi la abdomen strica la un moment dat. Picioarele imi plac dar nu cat sa ma dea pe spate. Dar, la fata, eu o vad urata rau. Eu macar daca sunt urata, sunt urata toata ziua nu pe scena papusa si dimineata matusa. Cred ca daca se culca unul cu ea seara, dimineata sigur nu o mai recunoaste. Nu o sa va arat eu poze cu ea ca sa incalc vreo lege a drepturilor de autor. Gasiti singurei pe Google poze cu Anda Adam nemachiata si va intoarceti sa va spuneti parerea. Nici nu e de mirare ca pe pagina ei de facebook nu are curaj sa se pozeze nemachiata asa cum o vad pe Lora, spre exemplu, care posteaza periodic poze in care se vede clar ca e in tinuta lejera si fara fard. Anda ar spune ca ea e stilata si de aia nu apare asa. Pe dracu’, stilul ei sta in botul ala mare si in tonele de farduri pe care le pune zilnic, dar mai ales in multe minute de munca in photoshop ca sa ii scoata fata aia de papusa pe afise. Ca daca o vad pe un afis, mai am putin si zic „wow” dar cand o vedeam la TV la „Te cunosc de undeva” se vedeau clar riduri, pometi lasati si o mutra de mamaie. Daca barbatilor le place, e fix problema lor. Nu ma pun in calea fericirii lor dar pe mine nu ma poate convinge nimeni ca Anda Adam nu e urata. Iar asta nu inseamna ca am ceva ceva cu oamenii care nu dau pe afara de frumusete ca eu insami nu sunt o frumusete; doar ca nu suport sa se dea diva una care, oricat m-as desconsidera eu, evident e mai urata ca mine.

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Catalina Sora
    • 14/12/2013
    Răspunde

    Parerea mea este ca sunt foarte multe vedete pe aici pe la noi care nu sunt frumoase, noroc ca s-au inventat saloanele de infrumusetare si tot felul de artificii

    • Carmen
    • 08/06/2015
    Răspunde

    Așa este…urâtă, bărbată, toampă….vai de ea femeie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares