Windows + Calorifer = LOVE

De aseara curg intr-una pe mailul meu newslettere cu oferte care mai de care din campania Black Friday. Pentru unii sunt agasante, pentru mine sunt interesante. De multa vreme astept perioada asta de Black Friday ca sa iau la un pret mai mic produsele de care am nevoie si la care visez. De vrut as vrea eu multe dar trebuie sa ma limitez la ceea ce imi e cu adevarat necesar si sa nu ma intind mai mult decat mi-e plapuma, cum zice tataie. Nu de alta, dar risc sa raman dezvelita. Reducerile de la Black Friday sunt o chestie de pe urma careia poti face economii serioase daca te documentezi din timp si iti memorezi bine preturile ca sa nu cazi prada unor false reduceri.
Nici nu stiu de ce ii zice Black Friday. Adica pentru cine e vinerea neagra? Pentru vanzator nu, ca face bani. Pentru mine nu, ca imi cumpar ce am nevoie la preturi mici. Cred ca pentru curieri e vinerea neagra, sigur. Ca urmeaza o perioada cu multa alergatura si  ore suplimentare ca sa livreze in timp util ce comandam noi. Eu , una, nu am comandat inca dar as avea nevoie de doua lucruri: de un sistem de operare original de mama lui si un calorifer.

Daca le iau pe astea doua, o sa am o iarna ca in povesti. Atunci cand vine vorba de sisteme de operare, cred ca stim cu totii ca un sistem de operare original este cea mai fericita alegere, ca doar asa te poti bucura de PC-ul sau laptop-ul pe care il ai la capacitate maxima. Degeaba ii bag eu RAM de i se apleaca si procesoare de pe alte planete daca el saracul trebuie sa munceasca pe un sistem de operare piratat. E ca si cum ai trimite un mester sa taie tabla de pus pe casa cu forfecuta de unghii. Prin urmare, imi doresc pentru Gogulica un sistem de operare Microsoft Windows Ultimate 7. Cum care Gogulica? Laptopul meu. Asa il cheama. Mereu a suferit de chestia asta ca el nu are sistem de operare original si cand imi era lumea mai draga, trebuia sa il formatez ca sa ma lase sa il pun la treaba iar. Un fel de greva cred ca era. Si pentru ca nu am de gand sa il vad iar in greva foamei cu perfuzii cu stickuri bootabile, o sa ii dau ce imi cere: windows original. Sa-l mai aud ca chitaie, ca jur ca il duc inapoi la magazin ca sa il fac de ras.

Pe Gogulica l-am rezolvat. Acum e vremea ma gandesc la picioarele mele mereu reci. Cica circulatie periferica deficitara. E un soi de era glaciara continua in picioarele mele. Ciorapi grosi si stransi pe picior nu suport ca ma sufoc. Deh, fiecare cu pasaricile lui..eu am un stol intreg. Iarna bate la usa si cand ma gandesc cat am de patimit pana la primavara, stand acolo langa fereastra, cu picioarele pe parchet si lucrand cu Gogulica la diverse proiecte, imi vine sa imi dau demisia si sa hibernez pana la primavara. Dar asta nu se poate, asa ca, trebuie sa fac ceva sa imi infrumusetez iarna si sa imi incalzesc picioarele. Gogulica zice ca ma incalzeste el. E adevarat ca la atatea ore de munca, se cam incinge bietul de el dar eu nu pot sta cu picioarele pe birou ca sa beneficiez de caldura produsa de el.

Musai sa imi caut alta sursa de caldura. Ajung, astfel, la cea de-a doua durere a mea. Cand ma gandesc la electrocasnice, singurul lucru la care visez de Black Friday e un calorifer electric. Am ochit un Radioator Rohnson R2512. E o arma imbatabila impotriva frigului, ca tot anunta unii si altii ca va fi o iarna cum nu s-a mai vazut. N-are decat; eu imi iau calorifer electric si sa il tin lipit de mine pana ies ghioceii. Are 12 elementi deci degaja caldura prin toti porii lui calorifer, trei trepte de caldura: una pentru cum e acuma, pentru decembrie si treapta maxima pentru gerul Bobotezei. Imi place si ca e alb. Am avut un calorifer negru: nu recomand nimanui. Acum il stergeai, acum se vedea orice fir de praf pe el. Il stergeam mai des ca pe mobila. Ar si roti, sa ne plimbam, ca uneori eu cu Gogulica mai lucram si in pat si nu il putem lasa pe domnul calorifer sa se plictiseasca singur la geam. Au ai dezavantaje rotitele astea: uneori vreau sa imi sui picioarele pe el si el fuge. Nu e frumos asa, dar il inteleg ca nici eu nu sunt tocmai un fulg.

Sper sa ne intelegem bine toti patru, sa nu se lase cu alte artificii in afara de cele din noaptea de Revelion. Dar voi la ce poftiti de Black Friday? Un calorifer, un aparat foto, un laptop, una ragaz?  Bine, ce v-ati propus sa va luati ca de poftit stiu eu ca poftiti la multe. Inca ai timp, aboneaza-te aici la newsletter-ul Delmag si fii primul care afla de super ofertele de Black Friday.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares