Mos Craciun – schimbarea de look

haine ieftine barbati

Produsele prezentate in acest articol pot fi achizitionate din magazinul Kurtmann(click aici). 

Am vorbit azi cu Mos Craciun pe Skype. Era suparat maxim. Copiii din toata lumea ii scriu ca il asteapta, ca de ce nu vine. Totul din vina comerciantilor care anul acesta, mai aveau putin si puneau colinde si globuri in geam din august. Pai, daca oamenii asteapta Cracinul inca de la inceputul lui noiembrie si traditia asteptarii nu se mai spune nimic, atunci el de ce sa pastreze traditia si sa vina in fiecare an in aceleasi haine care il cam incomodeaza mai ales de cand hornurile au cam disparut si trebuie sa isi faca loc pe tevile de la centralele termice. Ba, il mai si recunosc cate unii si se iau de el ca nu le-a adus masina sau vila cu piscina, iar altii se imbraca in haine ca ale lui si se dau mosi adevarati in fata copiilor. A pregatit o lovitura de imagine pentru anul asta.
Mi-a aratat mie pe Skype ce haine si-a luat pentru iarna asta. N-a vrut sa pastreze decat ceva din culorile Craciunului, in rest, nimic nu mai e cum stiam noi. Si-a angajat o stilista mai zglobie care l-a schimbat din cap pana in picioare. Macar a tinut cont ca e iarna si i-a cumparat haine calduroase. Daca o sa fie in pas cu moda, asta e sigur. I-a ales haine foarte fashion si tineresti, precum sufletul lui.
I-a schimbat pantalonii aia rosii largi cu buzunare adanci, pline cu bomboane, cu o pereche de pantaloni culoarea rosu inchis, foarte la moda. Am ramas uimita cat de bine ii veneau, cu croiala lor dreapta, un model de pantalon simplu, cu ceva elastan in compozitie, ca sa ii dea liber la miscari. In buzunarele lor sigur nu incap bomboane si nu stiu daca copiilor le va placea asta, dar doamnelor sigur le va placea cum ii vin mosului acesti pantaloni. Nu numai ca nu il strang, dar a avut nevoie si de curea. De data asta nu o mai poarta peste haine, ci o poarta discret la pantaloni. Numai sa va dati seama cat a slabit, de poarta curea cu lungime de 90 de centimetri. O prinsese cu catarama ei metalica in talie si era foarte mandru de hainele de sezon alese de stilista.
Peste curea se aseza frumos o bluza alba cu maneci lungi, bluza de iarna dar nici prea groasa. Un model simplu dar care ii venea foarte bine. Mi-a marturisit ca el a ales sa aibe decolteu rotund pentru ca nu suporta puloverele alea stranse pe gat de simti ca nu poti respira. Se simtea tare bine in el ca era material moale si calduros, se lipea de piele si tinea de cald chiar daca nu era gros de lana, dar el era fan bumbac. Il considera moale si placut si nici atat de pretentios.
O pereche de tenisi albi Zara, ii completau foarte frumos tinuta, tenesi stil gheata, care ii sustineau glezna si se mulau perfect peste pantalonii cu croiala dreapta si faceau un contrast placut ochiului. Se gandise ca are nevoie de incaltaminte usoara, avand mult de umblat, dar sa fie rezistenta la umezeala in caz de ninsori in noaptea de ajun, de asta a ales acest model de incaltaminte din piele ecologica intoarsa. Din nou o alegere deloc banala, ci foarte fashion, potrivita pentru o noapte rece de iarna, in care trebuie sa imparti cadouri.
A completat totul cu o geaca rosie si o caciula rosie, mi-a facut 2 piruete in fata camerei si m-a intrebat ce parere am. Eu i-am zis, ca sa nu dati vina pe mine. Ca barbat, ii vin bine si il intineresc. Dar, ca Mos Craciun, noi ne asteptam la altceva. Chestia aia cu „Mos Craciun e-un tinerel, poarta in ureche un cercel” era doar o melodie…Nu ne-am dorit niciodata asta. In plus, poate sa pastreze tinuta asta foarte trendy pentru timpul lui liber. In noaptea de ajun, s-ar zice ca e la munca si trebuie sa isi puna uniforma cu care suntem obisnuiti. Cica se mai gandeste; ca lui ii place si ca vrea sa fie in pas cu moda si sa dea si o lovitura celor care se folosesc de imaginea lui fara sa il intrebe.  Sigur s-a suparat, ca mi-a inchis convorbirea. Cred ca risc sa nu primesc nimic anul asta.
Sper sa se razgandeasca pana la Craciun si sa vina echipat cum il stim noi. Dar daca vedeti intrand pe fereastra la etajul sapte, un nene imbracat in haine fashion de tipul celor descrise mai sus, incercati sa nu ii faceti vant, ca e Mos Craciun, nu un hot. Poate nu mai vine deloc, daca se sperie renii de pantalonii si geaca lui rosie. O sa fie numai vina celor de la Kurtmann.ro ca i-au livrat haine de iarna, ieftine, in tendinte lui Mos Craciun.
Daca ai vreun barbat de imbracat, in afara de Mos Craciun, aboneaza-te la newsletterul KURTMANN pentru a fi la curent cu noutatile in moda zi de zi si fii primul care afla de super ofertele de Black Friday. In plus, nu uita ca ai transport gratuit la toate comenzile cu produse in valoare de peste 190 lei. Poti sa ii cauti si pe facebook, sa le dai un like si sa ii tragi de urechi, sa le spui ca asa ceva nu se face: sa imbraci pe toata lumea, cu haine la moda, ieftine, asta nu il include si pe Mos Craciun!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares