Mazza – bijuteriile care spun „te iubesc”

Ma pusesem in pat ca omul sa ma relaxez. De unde atata relaxare? Odata se tranteste usa de perete si in prag isi face aparitia una bucata de nepot, palid, incercanat si cu o privire de parca isi pierduse toti banii la poker. Venise si el, cica sa vada ce mai fac. De parca nu l-as cunoaste. L-am luat pe ocolite si l-am facut sa spuna ce il doare, ce il tine noaptea treaz si de ce e abatut. N-ati ghicit. Nu se gandeste la marele cutremur. E doar..indragostit. Iremediabil. E prima data cred. O colega de munca, o fata finuta, cu ochi jucausi, foarte feminina si zambareata si el nu are curaj sa ii spuna ce simte. Eu zic ca, daca fata ii zambeste, e de bine. Numai el sa faca primul pas, ca din cate imi spune si ea e cam timida.
A nimerit tocmai bine ca eu sunt baba cu experienta(la naiba, nu imi vine sa cred ca am zis asta). Nici nu trebuie sa ii spui unei femei prea multe lucruri, poate e mai important sa ii arati. Ca asa suntem noi femeile; mai facem nazuri ca nu ne declara si verbal dragostea dar asta atunci cand ne-am saturat doar sa ne-o demonstreze prin fapte. Cica ni se uraste cu binele. In fine, nu asta e important. Ceea ce conteaza e ca nu vreau sa il mai vad pe Antonio incercanat, ca e urat si ma face de ras.  El n-o sa aiba niciodata curaj sa se duca la ea si sa ii spuna ca o place. Pana acum s-a lasat doar agatat. N-a fost nevoit sa cucereasca.
Norocul lui ca are pile la Cupidon. Eu sunt Cupidon. Am gasit modalitatea de a-i spune ca o iubeste fara sa isi scranteasca el limba spunand-o. Am gasit si ocazia perfecta. O cheama Andreea asa ca i-am pregatit un cadou de sfantul Andrei. Am apelat la prietenii de la Mazza si le-am studiat oferta mai ales ca am nimerit la mare fix ca am gasit o oferta cu reducere 15% la bijuteriile Preciosa, dedicata zilei de Sf. Andrei. Parca fix la amorezatul meu s-au gandit cu oferta asta. Ce poti sa ii iei unei tinere domnite, jucause ca sa ii spui cu ajutorul unei bijuterii ca o iubesti? Pai, o inima. Ca doar inimi incepem sa desenam de la varsta de un an si le stim bine semnificatia. L-am pus pe amorezat sa verifice cateva zile la rand ce cel de bijuterii poarta: daca prefera de argint, cu pietre de un anume timp sau bijuterii fantezie. Am aflat ca mergem pe argint. Deja stiam ce trebuie sa aleg. Mereu ii placusera tanarului domnisor numai fete cochete si care emana feminitate prin toti porii.

 

Am ales un colier din argint cu un pandantiv inima din cristal rosu. Inima rosie spune totul despre ce vrea sa transmita bijuteria rosie daruita. Nu cumperi un pandantiv cu inima unei colege de birou care e maritata sau care nu te atrage, nu? Si asta nu e tot. Pe inima de cristal, s-a asezat un fluturas din argint cu aripioare decorate cu cristale transparente. Daca mie imi place, sigur si Andreea o sa zburde de fericire cand il va primi. Ca mie mi-e clar ca daca tot ii ofere zambete asteapta ceva dar asta micu’ o tine pe a lui ca nu stie daca si ea vrea si ca se teme de refuz.
Azi a venit iar la mine. Azi-noapte s-a gandit toata noaptea la cadou. Cica de placut o sa ii placa, dar daca nu intelege ce vrea el sa ii spuna. Si i-a scris baiatu’ meu un biletel: „Iti daruiesc inima mea. Vrei sa fii fluturasul ei?”. No, hai ca la asta nu ma asteptam. Iote ca prinde curaj loaza.  Si inca nu a primit colierul. Dar cand l-o primi sa vezi ce ii vine inspiratia si cheful sa ii zica ca o place. Si daca nu o va face, stiu ca o bijuterie  face cat o mie de cuvinte. Poate ca nici nu e atat de timid cum vrea sa para, poate doar ii teama de refuz. Dar atata timp cat exista bijuterii care pot spune „te iubesc”, nu-mi fac probleme ca ramane „nemaritat”.

 

Daca si tu esti timid si nu ii poti spune prin cuvinte ca o placi si ai vrea sa fiti mai mult decat colegi, cauta o bijuterie potrivita pentru ea si las-o sa vorbeasa in locul tau. Apasa aici pentru a accesa colectia de bijuterii Preciosa si alege-o pe cea care o va cuceri in locul tau, dar pentru tine! 

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares