Ma imbrac pentru tine

Buna seara, doamnelor si domnilor. Daca e duminica, atunci e vremea pentru prima editie a emisiunii „Ma imbrac pentru tine”. Gazda dumneavoastra, duminica de duminica, voi fi eu, Iulia Vanturel. Ce ne propunem in aceasta noua emisiune? In fiecare editie vom avea invitata cate o vedeta feminina insotita de iubitul sau sotul ei. Se presupune ca barbatii sunt cuceriti de femei si datorita felului cum se imbraca. Unii prefera tinute mai elegante, altii prefera o femeie pentru care fusta scurta e la ordinea zilei. Vrem sa vedem daca barbatii ar recunoaste din trei tinute care este cea care o caracterizeaza pe iubita lor. Haideti sa invitam prima noastra vedeta in platou. Aplauze pentru …….Andreeeaaaa Marin!

– Buna seara, Andreea. ne bucuram ca ne-ai acceptat invitatia.
– Buna seara, dragilor, si eu ma bucur ca am dat curs invitatiei.
– Haideti sa vedem ce tinuta a ales Andreea ca fiind caracteristica ei, cum a descris-o si mai apoi il vom invita in scena pe iubitul ei pentru a vedea daca el va recunoaste tinuta pentru care a optat Andreea si daca ea corespunde gusturilor lui. Am fost la o sesiune de shopping cu Andreea si am rugat-o sa alcatuiasca o tinuta pentru o intrunire mondena de zi. Haideti sa vedem ce a iesit:
– Andreea, ne poti vorbi putin despre tinuta? Ce ai ales si de ce?
– Am ales o fusta neagra, de lungime medie. Nu prea mai sunt la varsta la care sa port fuste sau rochii prea scurte, desi uneori o mai fac in vacante. Incerc sa ma imbrac in asa fel incat sa pastrez o linie corespunzatoare varstei si statului, sa ma si avantajeze, sa ma simt bine ea, dar mai ales sa il faca pe barbatul de langa mine sa fie mandru ca ma are alaturi. Mai ales ca si eu si voi lucram in televiziune, suntem constienti ca imaginea conteaza in orice imprejurare. Inteleg ca in aceasta emisiune vorbim despre barbati si despre cum ii putem cuceri cu ajutorul vestimentatiei. Unii sunt de parere ca barbatii prefera femeile mai mult dezbracate. Eu am avut norocul sa nu intalnesc astfel de barbati pentru ca nici nu sunt genul de femeie care sa atraga prima data prin asta. Daca te vede din prima fara haine, s-a terminat cu vraja, nu mai are la ce visa, nu mai are pentru ce lupta.
– Ce e mai important pentru tine? Sa ii placa lui cum te imbraci sau sa iti vina bine?
– Ambele sunt la fel de importante. Am incercat sa fiu mereu cat mai feminina in alegerile vestimentare. Sunt momente in care imbrac o pereche de jeansi si ies la plimbare. Oricat de bine mi-ar veni, nu ma simt atat de atragatoare ca intr-o fusta sau o rochie iar in momentul in care nu te simti sexy nu emani senzualitate, drept urmare nici barbatul de langa tine nu te vede atragatoare.
– Sa revenim la tinuta. Hai sa o discutam putin.
– Da, am ales o fusta stransa pe corp, nu foarte tare dar atat cat sa arate formele cu care inca ma mandresc. E genul de fusta care lasa se vada genunchiul si gleznele unei femei, gambele bine lucrate, dar nu mai mult. Dar ia atat de frumos forma corpului, incat incita mai mult decat o fusta foarte scurta. Starneste imaginatia si interesul de a afla exact ce se ascunde sub ea. Funda aplicata pe fata fustei, face clar diferenta intre o fusta banala office si una pentru un eveniment, cum mi-ati cerut voi sa aleg. Si materialul ma incanta pentru ca avand poliester in compozitie, da liber la miscare. E drept ca o femeie nu face pasi de un metru dar nici nu imi place atunci cand vad o doamna sau domnisoara, intr-o rochie sau fusta creion dintr-un material fara pic de elasticitate, care nu le da voie sa faca decat jumatate de pas si ai senzatia ca o sa cada in nas in momentul imediat urmator.
– Despre bluza ce ne poti spune?
– Am ales un material simplu, lipsit de pretentii, alb. E mai degraba un tricou alb, dintr-un material moale care se muleaza pe corp la fel ca fusta, imi arata formele. Mai ales pentru o domnisoara, care nu are nevoie de sutien, un astfel de tricou face senzatie, cu siguranta. E tot o piesa vestimentara care sugereaza dar nu arata, atrage priviri fara a te face sa cazi in vulgaritate.  Asta e ceea ce numesc eu sexy. Am completat tinuta cu o pereche de sandalute negre, fara prea multe fite, in acelasi stil simplu ca fusta si tricoul. Imi plac sandalutele cu talpa joasa, fara platforma dar sa aibe toc. Tocul ne face mai inalte, cu picioare mai lungi, ne da o alta alura, ne impune sa mergem altfel si chiar sa privim barbatii de la egal la egal, in ceea ce priveste inaltimea. Ca si inchidere, prefer inchiderea curelusei in jurul gleznei.
– Acum ca am vazut alegerea Andreei, il vom invita in platou pe iubitul Andreei, Tuncay Ozturk. Bine ai venit la emisiunea noastra Tuncay. 
– Bine v-am gasit. 
– Emisiunea noastra se numeste „Ma imbrac pentru tine”. Pana acum telespectatorii au urmarit ce tinuta a ales iubita ta Andreea ca fiind cea mai potrivita pentru ea, pentru un evemeniment monden de zi. Acum, este randul tau. Noi iti vom arata trei tinute si tu va trebui sa recunosti pe care dintre ele a ales-o Andreea si sa argumentezi.
Haideti sa vedem tinutele si sa auzim parerea ta.
Tinuta 1
Tinuta 2
Tinuta 3
– Din punct de vedere vestimentar, apreciez femeile care stiu sa fie sexy fara a fi vulgare, care stiu ce sa puna pe ele ca sa le vina bine si nu neaparat ca sa fie in pas cu moda. Din punctul asta de vedere. Andreea este exact genul de femeie care imi place mie.
 – Hai sa vedem atunci care tinuta crezi tu ca a fost aleasa de Andreea?
– Tinuta unu nu poate fi. Andreea nu poarta fuste atat de scurte. Are picioare frumoase dar nu ii place nici ei nici mie sa le priveasca toata lumea. In plus, acele botine, sigur nu le-ar purta niciodata. E o femeie prea rafinata iar tocul acela lat, si cataramele pe care nu le consider deloc feminine, nu le-ar purta niciodata. Din tinuta doi, nu ar purta niciodata acel corset; e cam prea indraznet. Ea e o femeie la locul ei, si chiar asta e unul din motivele pentru care o plac atat de mult. Nici pantofii nu o caracterizeaza si dau si o nota de agresivitate pe care, eu unul, nu o agreez si nu am vazut-o niciodata la iubita mea. Eu mizez pe tinuta trei. Fusta e in stilul ei si ii arat genunchii frumosi si gambele pe care le lucreaza intens la sala dar e suficient de stransa pe corp pentru a pune in evidenta rotunjimile, caci mie, imi plac femeile cu forme, nicidecum cele foarte slabe. Tricoul simplu alb, iarasi il recunosc; fara decolteu prea adanc dar capabil sa sugereze ca sub el se afla niste sani frumosi. Sandalele simple cu cureluse subtiri, am vazut-o purtandu-le de multe ori si i se potrivesc cel mai bine.
– Wow, exact asta e tinuta aleasa de Andreea. Ori tu ii cunosti foarte bine stilul, ori ea iti cunoaste foarte bine gusturile si stie ce sa aleaga in functie de ele. Spune-ne Andreea, tu cum de alegi tinute asa de simple si nu tinute care sa dea barbatii pe spate?
– O tinuta spectaculoasa e drept ca il poate da pe spate dar barbatii uita repede o fusta scurta daca vad alta si mai scurta. Cred ca singura cheie spre a cuceri dar si tine un barbat langa tine, e sa fii mereu ingrijita, mereu feminita si senzuala fara sa dai prea mult jos. E usor sa fii sexy dezbracata. Dar pielea e una singura si dupa ce o vede de cateva ori, s-ar putea sa se plictiseasca. Sa fii sexy cu haine pe tine, asta il incita si il face sa vrea zilnic sa descopere o alta femei sub alte haine.
– Dar tu, Tuncay, inteleg ca ai recunoscut tinuta aleasa de Andreea si, mai mult decat atat, este genul de tinuta pe care l-ai fi ales si tu pentru ea.
– Da. Vreau langa mine o femeie care arata bine dar nu trebuie sa puna la vedere tot ce are. Barbatii trebuie doar sa intuiasca ce e sub acea fusta si sub tricou, ceea ce doar eu pot vedea si avea. Nu mi-ar placea ca iubita mea sa isi afiseze picioarele in toata splendoare sau doua treimi din sani, oricat de mult m-ar invidia restul barbatilor pentru frumusetea trasaturilor ei. N-am nevoie de o femeie care sa ma dea pe spate si sa imi vina intr-o zi acasa cu o rochie cu tinte doar ca sa imi fie mie pe plac. O femeie trebuie sa ma dea pe spate prin stilul ei, si sa ma mentina langa ea, aducand inovatii in limitele stilului cu care m-a cucerit.
– Ne bucuram ca va potriviti atat de bine din punctul asta de vedere si va multumim ca ne-ati impartasit parerile voastre. Aici incheiem prima editie a emisiunii „Ma imbarc pentru tine”. In speranta ca v-a placut, va asteptam saptamana viitoare alaturi de o alta vedeta, pentru a vedea ce adauga in garderoba o alta doamna, cu scopul de a da pe spate barbatii din jurul ei. Multumiri TinaR pentru sprijinul acordat emisiunii. Daca tu, draga telespectatoare, esti in cautare de piese vestimentare care sa iti puna in valoare feminitatea, Aboneaza-te AICI la Newsletterul TinaR si afli prima de super oferta de Black Friday TinaR, ca sa-ti cumperi la fix piesele pe care ai pus ochii!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares