Lenjeria sexy se transforma in copii

Alinuta cu bunica pe balcon:

– Bunico, ia zi si mie pana la urma pe mine m-a facut mami sau m-a adus barza?
– Te-a adus barza, draga mea.
– Si pe Ionel de la patru?
– Si pe el tot barza.
– Si pe Maria tot barza?
– Tot.
– Pai, bunico, in blocul asta nu mai face nimeni sex?
Pana aici a fost un banc. Show-ul acum incepe:
– Mai mamaie, stii, oamenii nu prea mai au timp sa faca copii si nici chef. Ai vazut ca toata ziua sunt plecati, seara barbatii sparg seminte in fata blocului si femeile fac mancare, apoi cand se intalnesc se cearta de ii stie tot blocul. De asta, Dumnezeu a insarcinat berzele sa aduca copii. Da de unde stii tu ce e ala sex?
– Eee, am vazut eu intr-un film mamaie. Era o tanti acolo, era cam dezbracata de ma lua si cu frig ca astia la noi in bloc nu au bagat caldura. Si s-a bagat in pat cu unu’ si dup-aia i-a zis ca o sa aiba un copil. Mami de aia nu face copii, ca in loc sa doarma cu tati, sta toata noaptea la telenovele.
– Cand ai sa fii mare o sa intelegi tu mai multe….
– Da sunt mare bunico. Nu mai am trei ani. Am implinit deja sase. Si m-am hotarat. Vreau un surior. Si nu vreau sa il aduca barza. Ca berzele acuma toamna pleaca si dureaza mult. Sau cine stie sa nu aduca unu negru din Africa. Eu am un plan, bunico. Intr-o zi, mama l-a certat pe tati ca se uita in revista aia din bucatarie de cauta ei programe in ea, la o poza si ii zicea „normal ca iti place aia, ia uite ce lenjerie are, si nici nu miroase a sarmale”. Am aruncat si eu un ochi. Era o tanti dezbracata asa, avea chilotii mici si un sutien care urca tatele sus de tot, mamaie. Si mai avea pe langa astea si manusi… cred ca si ei ii era frig. Si era si blonda mamaie. Ca am auzit-o pe mama dup-aia cand striga dupa tati: „numai blonde ai in cap!”. M-am gandit si m-am sfatuit si cu Maria ca ea e mai mare. Are deja opt ani. Mi-a zis ca toate femeile care se imbraca asa, fac copii. Cred ca lenjeria sexy e fermecata si face ea o vraja ceva si apare copilul.
– Vai de capul meu. Asta faceti voi cand stati in fata blocului?

Cauta aici lenjerie sexy la preturi mici! 

 

– Hai mamaie lasa astea ca aveam treaba. Tu faci ceva de mancare ca sa nu mai faca mami ca iar miroase a mancare sau o ia durerea de cap. Ca asa i-a zis tati: „ma uit si eu draga, daca pe tine mereu te doare capu’. In ultima vreme esti asa de rece. Simt calduri numai cand vad politia”. Bag de seama ca ii plac politistele lu’ tati. Azi o fac pe mami politista. Uite ce costum de sexy politista i-am luat. E mai mult ca o rochita dar arata tot cam ca aia din revista asta dezbracata. Are chilotii mici-mici, curea, cravata si sapca si sigur o sa ii placa lu’ tati. Pistolul nu e inclus dar ii dau eu unul cu apa daca e nevoie. Cred ca niciodata n-a vazut-o pe mami asa de sexy. Nu stiu cum faci dar trebuie sa o convingi pe mami sa imbrace rochia sexy de politista diseara cand vine tati ca mai departe treaba e ca si facuta. Asa i-a zis atunci:” macar o data imbraca-te frumos pentru mine si de restul ma ocup eu”. Am mai luat si o pereche de catuse la costumul asta. Cine a mai vazut politista fara catuse? Mie nu mi se pare deloc sexy cum zice Maria, sa fii legat cu catuse, ca si pe mine ma mai leaga la gradinita cateodata cu mainile la spate. Dar m-am gandit ca poate mami o sa vrea sa fuga la telenovela si atunci mai bine sa fie si catuse sa o lege cu ele de calorifer de ceva. Da sunt chiar frumoase bunico, ia uite, si cu inimioare rosii. Cea mai tare sexy politista o sa fie mami! Am vrut neaparat sa fie blonda in seara asta. Daca tati prefera blondele, o sa avem noi grija sa o facem blonda cu peruca asta asta blonda, cu par bogat, lung si carlionat. Si lu’ mami o sa ii placa. La fel are parul blond si Rozalinda din telenovela ei. Oare si ea are peruca? Vai, mamaie sa vezi cum o pupa Jose Armando ala! Tot asa o sa o pupe si tati cand o sa o vada cu peruca. Mamaie, crezi ca daca poarta peruca se poate sa iasa surioru’ blond?

– Doamneee, o sa le zic sa nu te mai lase la televizor si nici cu Maria afara. Ma ingrozesc de ce aud.
– Bine, dar maine, nu azi. Ca azi trebuie sa indeplinim planul sa o facem pe mami polistita sexy cu catuse si par blond lung, sa il facem pe tati sa ii piara pofta de seminte in fata blocului, sa se bage amandoi in dormitor cat dorm eu linistita si sa se pupe si sa faca magia asta, ca asa e, ca o magie; se baga sub patura in lenjerie sexy si ies fara haine si cu copil. Ti-am zis doar ca am vazut eu in film. Auzi mamaie? Daca te intereseaza si pe tine niste lenjerie d-asta sexy, devino fan-ul paginii SevenSins si descoperi super oferte de Black Friday!

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Danutza Danutzica
    • 13/11/2013
    Răspunde

    cu asa lenjerie sexy ,mai fac si eu vre o 3 copii =))) super tare articolul 🙂

    • Catalina Sora
    • 29/11/2013
    Răspunde

    super sexy lenjeria.foarte tare articolul 🙂

    • Lamiita P
    • 12/04/2016
    Răspunde

    Ma intreb daca ii da pistolul plin cu apa si apasa pe tragaci, ce se intampla cu tati ? :))) Cred ca multi fac copii doar uitandu-se pe site, super. :))

      • cristina
      • 15/04/2016
      Răspunde

      Tu mereu ma faci sa zambesc 😀

  1. Ce m-ai amuzat cu „bancul” tau! :))

  2. Răspunde

    Cred că deja mamaie și-a făcut comandă pe Seven Sins.Ha,ha,ha…

    • Tudorita
    • 28/05/2016
    Răspunde

    Hahha ce poveste nostima cu lenjeria sexy!!!!!!!!!!Mamaie stie tot acum de lenjeria sexy!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares