Laptop pentru consoarta mea

Azi sunt in tema. Pai, daca toata lumea a innebunit deja cu Craciunul, prin magazine vezi deja raioane cu decoratiuni de Craciun si brazi si s-a dat drumu’ la colinde ragusite si pe retelele de socializare a inceput deja numaratoarea inversa pana la Craciun, ma apuc sa imi fac lista pentru mosi. Primul care vine e Mos Nicolae; asta nu e asa instarit ca Mos Craciun si cica ar aduce numai dulciuri. Asta sa o creada el. Eu am pretentii.

De la dansul eu vreau, nici mai mult nici mai putin decat, un laptop. Pai sa simt si eu ca e sarbatoare. Ce daca nu are loc in ghete? Sa il puna langa; nu e cu suparare! Si nici macar nu las totul in seama lui. Eu ma inscriu la un concurs unde premiul intai este chiar un laptop si las in seama lui sa isi trimita spiridusii, sau ce o avea el in subordine, sa stranga like-uri pentru mine ca sa le iau premiul. Da, am poftit la laptop-ul asta si vreau ca in dimineata de Mos Nicolae sa il primesc. Nici macar nu il vreau pentru mine; eu am un laptop pentru ca sotul meu a muncit tot anul asta ca sa imi plateasca ratele la unul pentru mine. Acum, e randul meu sa fac ceva pentru el. Isi doreste de atata vreme sa aiba un laptop sau o tableta a lui, sa poata accesa internetul de la munca(in orele in care nu prea e de munca) si m-as bucura mult daca as putea sa ii fac o asa surpriza.
Am ales sa concurez pentru un Laptop IBM Lenovo ThinkPad T61 T7300 2.0GHz/2GB/100GB pe care il consider mai mult decat suficient pentru nevoile lui. E un gadget destul de util si nu ma deranjeaza absolut deloc ca este un laptop second hand atata vreme cat are garantie. Mai ales ca daca doreste, poate lua legatura cu cei de la IT-SH.ro si sa faca un upgrade la laptop pe ici pe colo. O sa aiba si geanta pentru laptop, adica e direct echipat de plecare la lucru cu el. In felul asta o sa pot sa ii mai dau cate un buzz pe messenger si in timpul programului si sa ii spun ca il iubesc. Dar numai faptul ca il va avea pe birou, o sa ii aduca aminte de cine i l-a castigat.Depinde de el la ce va alege sa il foloseasca. Cel mai probabil va studia cursurile de Photoshop si in timpul programului de lucru pentru ca asta e noua lui pasiune si nu se va lasa pana nu va patrunde toate tainele acestui program. Sper sa pun si eu umarul la asta, castigandu-i acest premiu. Un laptop second hand, nu e asa scump dar uite ca unii nu ni-l permitem nici pe acela mai ales cand in casa intra un singur salariu. Il va putea lua cu el si in deplasari si vom putea tine legatura mai usor prin intermediul internetului. Sper ca prietenii lui Mos Nicolae sa ma ajute sa ma ajute sa strang suficiente like si share cat sa primesc si sa daruiesc mai departe acest laptop second hand.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares