Avem Black Friday si la produse IT SH

Azi e 29 noiembrie; ziua oficiala a Black Friday, ceea ce inseamna ca toti suntem in cautare de reduceri. Si pentru ca, oricat de semnificative ar fi reducerile, unii dintre noi nu ne permitem sa cumparam un calculator, un laptop sau o componenta PC noua, ne multumim si cu produse second hand. Dar, ceea ce nu stiati, cred e ca azi, sunt reduceri semnificative si la capitolul produse IT second hand. De ce sa nu cumperi la reduceri un laptop second hand pentru cineva drag chiar azi?

Nu stiu exact cate magazine IT online participa la Black Friday dar pot sa va spun ca pe It-Sh.ro, aveti pana la noapte la ora 23:59, reducere de 20% la toate produsele de pe site, care, oricum au super-preturi. Iar, pe site sunt si destule produse noi, de care s-ar putea sa aveti nevoie, fie pentru voi fie pentru a face un cadou cuiva, ca deja se cam da startul sarbatorilor de iarna. Ai o gama variata de calculatoare second hand si laptopuri second hand dar si imprimante, monitoare si componente pentru calculator. Achizitionarea unui laptop sau calculator second hand va va permite sa faceti economii substantiale fata de achizitionarea unui produs nou. Aveti garantie de 12 luni la orice produs cumparat si servicii post-vanzare excelente de la un magazin cu vechime in domeniu. 

Calculatoarele, laptopurile sau alte produse second hand de pe site, sunt importate din tari precum Anglia sau Germania si reprezinta produse care nu au fost vandute sau asa-zise resigilate, deci in nici un caz nu va ganditi la produse care sa nu va tina sau sa fie uzate. Asa ca, ce motiv ai avea sa nu studiezi oferta second hand IT de Black Friday?

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares