Timisoreana Bruna gratis la Cora

Am fost ieri in Cora si am mers si azi ca nu se putea sa nu uitam sa cumpar anumite chestii. Si ieri si azi am primit cate o doza de bere gratis.
 Treaba sta asa: la fiecare bon mai mare de 40 de lei, casiera te indruma la un stand special amplasat in galerii, unde, pe baza bonului, primesti o doza de bere Timisoreana Bruna, de 0.5 l. E cam coada ce e drept dar nu ca pe vremuri la butelii. In 2-3 minute te-ai ales cu doza de bere. Si, daca noi am stat sa o luam pentru unchiu, altii fac o adevarata afacere din asta. Mai ales paznicii si cei care se ocupa de strangerea carucioarelor de cumparaturi din parcare. Aduna toate bonurile pe care le prind, si la final de zi de lucru se pun la coada sa isi ia berica. Asa se face ca un nene din fata noastra a plecat acasa cu vreo 7-8 doze de bere in sacosa. Nu e treaba mea asta si nici nu ma afecteaza ca nu ii da de la mine dar ma mir ca nu au limitat numarul de premii sau sa fie ceva computerizat si sa nu poti lua decat una pe zi de persoana.
 Daca aveti treaba prin Cora, nu uitati ca va alegeti si cu berica. Ba, daca aveti rabdare sa stati prin zona de premiere, o sa gasiti si oameni amabili care nu au chef sa stea la coada si va ofera un bon sa va luati o bere in plus.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares