Te roade nVidia?

nvidia
Ti-era dor de mine? Fix acum un an, te jucai Batman pe calculatorul tau de fite si radeai de mine ca al meu nu duce nici Candy Crush Saga cu placa lui video integrata si de proasta calitate. Ti-am mai zis ca cine rade la urma rade mai bine. Si cand eram mici te laudai mereu ca tu ai jucarii mai bune si mai frumoase. Pana am primit eu de la matusi-mea pianul ala de copii, si ai inceput sa plangi ca vrei si tu. Nu l-ai pupat niciodata si cred ca te paste o noua repriza de plans.
Harbul ala de desktop de care radeai tu, s-a transformat complet. Se pare ca a fost broscoiul fermecat si si-a gasit printesa care sa il transforme. O cheama nVidia. nVidia GeForce GTX TITAN(click aici pentru specificatii si pret) 6GB din imparatia regelui ASUS. Totul s-a transformat. Am abandonat Candy Crush la nivelul 214. Nu mai am nevoie. Treburile sunt serioase de acum. Ma antrenez serios deja la Call of Duty Ghosts, in eventualitatea unui campionat national. Nici nu ajung bine acasa ca las totul balta si imi pornesc PC-ul. Imi pun ochelarii 3D pentru a ma bucura de tehnologia proaspat lansata. Alte traire, alt nivel! Daca acum un an gloantele erau in ecran si eu pe scaun, acum nu ma mai simt deloc in siguranta. Am senzatia ca toate trec prin mine. In prima zi chiar ma feream. Slava cerului ca am supravietuit. Nici nu imi trece prin cap sa ii arat mamei ce experienta traiesc in fata calculatorului zilnic, ca nu m-ar mai lasa sa intru in camera sa dau ochii cu soldatii mei americani, fara vesta antiglont. Daca inainte inamicul ma pandea dupa un zid, eram doar suparata ca m-a luat prin surprindere si imi trecea repede, acum totul devine lupta pentru supravietuire. Mi-au invadat teritoriul si eu trebuie sa il apar.

Am o singura problema. Cateodata uit complet de mancare pe foc si am o cearta cu sotul chiar mai intensa decat urmaririle din joc. Dar cat de curand se rezolva si asta. Tehnologiile avanseaza pe zi ce trece si tocmai am citit ceva interesant pe un forum de gaming, ceva care va revolutiona viata tuturor nevestelor amatoare de gaming. S-a inventat un model nou de placi video cu tehnologie stop-cooking. Acestea au integrat un senzor care atunci cand detecteaza in bucatarie miros de friptura facuta, pune placa video in stand-by si cand jocul se opreste, musai sa iti dai seama ca trebuie sa mai treci pe la bucatarie. Treaba asta e cu adevarat ingenioasa si ma ajuta sa imi mentin relatii bune cu burtica sotului meu. O sa ma interesez si sigur o sa imi achizitionez una dintr-un magazin online.

Pe langa asta, mi-am tras si un monitor cu rezolutie de 3800×2400 px, cu diagonala de 30″; la asta contribuie si grafica de exceptie si senzatia de real e cu atat mai intensa. Nu ma mai duc la mall sa vad filme 3D. Acum traiesc zilnic un film de actiune 3D. Inarmata cu asa placa video ma simt in stare sa ma bat cu oricine.

Eram fane ATI amandoua. In final am ales nVidia. Stii ca nu ma pricep maxim dar un consilier bun in domeniul IT si daca mi-a zis ca asta  e pentru gameri, m-am umflat toata in pene si am zis sa fie nVidia. Vreau performanta, doar ti-am zis ca ma pregatesc pentru campionatul national la Call of Duty Ghosts. Sunt multumita; e redusa ca dimensiuni, i-am instalat driverele in doi timpi si trei miscari si are si super tehnologii de tipul PhysX si 3D Vision.

As mai sta sa iti povestesc dar chiar ma cheama datoria. Am niste soldati de cautat si capturat si nu vreau sa ii las sa ajunga prea departe. Nu incerca sa ma suni ca e inutil. Daca imi pun castile pe urechi deja sunt in alta lume. Ne auzim alta data. Te las sa te calmezi ca stiu ca la ora asta te roade nVidia.

Articol scris pentru SuperBlog 2013.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares