Smartfleet gestioneaza flotele

cum alegi un gps bun
Smartfleet ofera managerilor cele mai bune solutii pentru administrarea si gestionarea flotelor auto. Smartfleeet este un sistem informatic ce contine toate uneltele necesare pentru un management al flotelor auto eficient, sigur si inteligent.
Proiectele in care sunt implicati cei de la Smartfleet se bazeaza pe respectarea metodologiei de proiect si contine urmatoarele faze: descrierea obiectivelor proiectului, a stakeholder-ilor si a master-planului de proiect; detalierea cerintelor in scopul si in afara scopului proiectului; configurari si particularizari pentru atingerea obiectivelor; validarea functionarii sistemului in conformitate cu cerintele definite; Import / Migrari de date; acceptanta functionala; instruire – instruirea personalului companiei direct implicat; trecerea in exploatare curenta; suport si mentenanta.
SmartFleet ofera garantie gratuita pentru toate problemele functionale ale sistemelor software elaborate. Garantia include rezolvarea in regim best efforts a problemelor functionale si a eventualelor defecte datorate furnizorului. Pentru a veni in intampinarea clientilor au configurat 3 versiuni ale solutiei lor: SmartFleet.PRO – este solutia completa care acopera toate functionalitatile necesare pentru un management eficient si sigur al flotei auto: GPS Tracking, Fleet Management System si Business Intelligence SmartFleet. PLUS – este o solutie pentru managementul flotelor auto care au deja instalate dispositive de monitorizare GPS si include component de Fleet Management System si Business Intelligence SmartFleet.GPS – o solutie minima de monitorizare a floteti auto ce presupune instalarea unor dispositive de monitorizare a flotei auto.
Date fiind cele prezentate, eu recomand sistemul de monitorizare prin GPS si sistem de manageriere flota.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares