Lenjerie pentru noapte nuntii – varianta Dragusanu

lenjerie intima
Fuse, fuse si se duse. A trecut si nunta anului, a deceniului….a erei. Cum care? Nunta Biancai Dragusanu cu Victor Slav. De cateva zile numai asta de discuta. Ba ca mireasa nu e fericita si a fugit de la nunta cateva ore cu printul Cristea, ba ca pe mine nu m-a invitat (dar eu nu m-am suparat) sau ce rochie a purtat. Detalii, detalii neimportante. Nu s-a gandit nimeni decat sa arate rochia pe care nu a stiut-o nimeni. Dar lenjeria bre, lenjeria intima, aia de i-a dat-o jos Victor in noaptea(sau dimineata nuntii) nu stie nimeni cum a aratat. Nu-mi ramane decat sa imi imaginez.O sa ma leg de ceea ce stiu deja. Am vazut ca a optat pentru rochie alba, deci cred ca si la lenjerie intima a mers pe alb. Nu si-a dorit imagine de fata rea dar stim ca ii place sa arate „multe”, sa isi puna in valoare talia de viespe si sanii voluptosi care au facut sa curga rauri de cerneala. Stim cam ce gusturi are la capitolul costume de baie(click pentru modele si preturi), ca doar le-am vazut toata vara prin tabloide. Sa trecem la treaba,  zic!

Cum as putea sa mi-o imaginez altfel decat intr-o lenjerie sexy, lenjerie super-sexy, lenjerie mega-sexy? As vedea-o purtand o lenjerie de mireasa Luiza Teddy White adica modelul din imaginea alaturata. Ei ii place sa arate destul de mult din corpul mereu admirat si uneori criticat. Cred ca i se potriveste de minune si broderia de pe sani si imi imaginez ca Victor ar fi apreciat asemenea imagine. E o lenjerie intima alba, sumara, perfecta pentru doi miri care isi stiu deja corpurile pe de rost, numai buna pentru a crea acel element de surpriza si a spori placerea unei nopti perfecte a nuntii. E si usor de scos, si cu legatura pe dupa gat ceea ce face lenjeria sexy ajustabila si i-ar fi permis sa isi ridice sanii la nivelul dorit.

Daca ma gandesc la obsesia Biancai Dragusanu pentru accentuarea taliei, s-ar putea sa fi purtat si un model de lenjerie sexy de mireasa cu corset, cu sanii bine stransi si gata sa erupa de sub materialul fin. Combinat cu chilotul tanga, cred ca i se potriveste foarte bine. Daca adaugam si detaliile din satin si strasurile fine, sunt si mai sigura ca e o lenjerie in stilul Biancai. Si nici Victor nu cred ca ar fi avut ceva impotriva. Numai sa nu fi baut ceva mai mult la nunta sa nu nimereasca sa desfaca tot „sistemul antifurt” din spatele corsetului.

As merge chiar mai departe cu exercitiul de imaginatie si as vede-o si intr-o combinatie de chilot minimalist dar special cu un set de nipple covers. E o femeie curajoasa si chiar o vad salbatica in dormitor chiar daca uneori face pe timida. Cred ca s-ar incumeta sa apara in fata proapatului sot in chilotul Brillant white din datela fina, cu despicatura exxxxtrem de sexy in partea de jos(spre portile raiului) si cu laterale batute in strasuri. Iar in partea superioara, pereche de nipple covers cu snur. Saracul Victor, nici nu ar fi stiut unde sa atace prima data.

Sunt sigura ca a purtat ceva in genurile prezentate mai sus pentru ca se vede clar ca vrea mereu sa arate bine, sexy si provocatoare. Nu avea cum sa faca rabat de la asta in noaptea nuntii, asa ca era nevoie de o lenjerie intima de mireasa care sa ii satisfaca nevoile. Pacat ca nu au vandut si excluivitatea pentru noaptea nuntii ca sa va dovedesc ca am dreptate!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares