Ischia a pornit razboiul troian

cosmeticele bio avantaje
De „Iliada” a auzit toata lumea, cred. Filmele „Troia” si „Elena din Troia” e imposibil sa nu le fi vazut. Cel putin al doilea, e unul din preferatele mele. M-a fermecat povestea asta de dragostea imposibila dintre Elena si Paris,  ideea de a porni un razboi in toata regula si cu toate armele pentru posesia unei femei. Zic posesia, pentru ca dragostea o daruieste cui vrea ea. Cauza principala si evidenta a razboiului Troian a fost si este Elena, data de sotie lui Menelaus, regele Spartei. Frumusetea ei si farmecele zeilor din Olimp l-au facut pe Paris sa se indragosteasca asa de tare incat sa nu ii mai pese ce pune in joc pentru dragostea lui, Troia intreaga.
Pana aici lucrurile sunt clare. Pe adevarata Elena nu am vazut-o niciodata dar in filme, toate Elenele din Troia, au fata cu trasaturi aproape perfecte, piele de o netezime demna parca de o zeita, fara imperfectiuni sau pete. Ce nu a stiut nimeni pana azi e cum au reusit zeii sa o faca pe Elena irezistibil in fata lui Paris. Cand veti afla adevarul veti intelege mai multe; veti fi contiente ca fiecare dintre noi poate deveni Elena pentru Paris al ei.
Afrodita isi obtinuse marul de aur de la Paris, in urma promisiunii ca Elena, cea mai frumoasa pamanteana, ii va deveni sotie. Din acel moment, Afrodita a devenit un fel de cosmeticiana persoanala a Elenei, de a carei frumusete trebuia sa se ingrijeasca, astfel incat promisiunea de a-i da tanarului pe cea mai frumoasa femeie de pe pamant, sa nu fie incalcata. Din inima Ischiei, numita si Insula Verde sau Insula tineretii vesnice, ii aducea cele mai bune produse cosmetice. Aflase de la zeul marilor ca in aceasta insula vulcanica sunt cele mai bune ape termale, sursa de sanatate si frumusete. Apele termale din Ischia sunt alcaline, contin sulf, iod, clor, fier, potasiu si oligoelemente ale substantelor active.
Fiecare seara a Elenei se incheia cu o baie calda si relaxanta,  in care se scufunda dupa ce Afrodita insasi ii mangaia corpul  cu un gel salin pe baza de apa termala imbogatita cu ulei esential de lamaie si saruri de mare. Sub  mainile mitice si gelul magic, pielea Elenei devenea moale si hidratata iar baia calda aromata si relaxanta ii dadea un somn lin, lipsit de vise premonitorii vizavi de ce urma sa se intample, ceea ce contribuia si mai mult la frumusetea ei fara seman.
Ritualul de frumusete continua cu aplicarea unei creme antirid pe fata, gat si decolteu, o crema extrem de hranitoare venita tot din inima Ischiei, pentru a restaura cel mai mic rid si a reda prospetimea pielii. Elena, era ferita astfel de aparitia inesteticelor riduri datorita ingredientelor active naturale cum ar fi  uleiul de germeni de grau, ulei de migdale dulci, musetel si  vitamina E, cu maiestrie amestecate cu apele termale pentru a spori efectele si a reda pielii catifelarea si elasticitatea, oferindu-i un aspect elegant.
Corpul Elenei era intretinut cu un masaj cu ulei cu extract de pin. Patria pinilor, Ischia, isi punea si aici amprenta asupra tonificarii trupului dar si a spiritului. Afrodita ii masa bland corpul cu acest ulei iar corpul frumoasei Elena era cuprins de valuri de caldura si relaxare aducatoare de somn bun.
De fapt, Ischia a stat la baza razboiului troian. Ea a furnizat toate farmecele de frumusete ale Elenei, ea cu apele ei termale deosebite a facut ca Paris sa isi piarda capul si intreaga Troie pentru o femeie, cea mai frumoasa pamanteana.
Si tu poti folosi cosmetice naturale pentru ingrijire fata, de la Ischia Cosmetice Naturale, fie ca il astepti pe printul Paris sau l-ai gasit deja si acum incerci sa il pastrezi langa tine, fermecat de frumusetea ta divina cu aer natural. Le gasesti AICI!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares