Sondaj Blogosfera

concurs-blogtag

De multe ori, suntem suparati ca nu ne sunt ascultate parerile dar, atunci cand ne sunt cerute, evitam sa le exprimam.

De data asta, nu e cazul sa evitam si putem participa la un sondaj “Blogosfera in 2013“, in parteneriat cu BlogAwards.ro, primul site din Romania care gazduieste campanii si concursuri pentru bloggeri! Durata completarii nu e mai mare de 2-3 minute si in cadrul lui iti poti exprima si opinii referitoare la ce ti-ai dori sa fie pus ca premii la campaniile BlogAwards sau cum ai dori sa fie desemnati castigatorii.

Eu, spre exemplu, mi-as dori ca premiile sa fie in bani si sa existe minim doua premii la orice campanie: un premiu mai mare acordat prin jurizare si, unul mai mic, prin tragere la sorti din toti participantii cu exceptia celui care a castigat la jurizare.Sondajul este deschis pana pe 1 Noiembrie 2013 iar rezultatele vor fi facute publice pe 4 Noiembrie 2013.

In plus, bloggerii care au cont pe BlogAwards si care completeaza sondajul “Blogosfera in 2013” vor primi cate 50 de Galbeni Blogosferici, cu ajutorul carora pot castiga premiile lunare ale Campaniei BlogAwards 2013. Daca nu ai inca cont pe platforma, inscrie-te chiar azi pentru a nu mai rata nici o campanie. Lista de campanii si premii o poti consulta aici.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares