In cautare de biciclete

casca de protecție pentru bicicletă
Am avut mari probleme cu invatatul in sesiunea de vara, intotdeauna. Si sa nu va inchipuiti ca din cauza ca nu mi-a placut cartea, ci din contra, intotdeauna am avut numai note bune, chiar foarte bune, nu degeaba am terminat si cu 10 pe linie. Dar sa va povestesc e ce aveam probleme cu invatatul in sesiune, pentru ca, pam, pam, nu ma puteam dezlipi din fata televizorului pentru ca ma uitam la ciclism. Turul Frantei, Turul Italiei, toate cadeau si inca sunt in timpul verii cand eu aveam examene. De multe ori uitam de carte cu ochii sa vad ce se mai intampla. Si, cum stiti si voi, aceste curse tin foarte mult pe parcursul unei zile pentru ca biciclistii au foarte multi kilometri de parcurs iar eu cu ochii dupa ei, sa vad cum se descurca, sa vad plutoanele, sa vad cine se distanteaza si cine pleaca in urmarire. O adevarata bucurie pentru mine sa vad o mare de biciclete de cross intr-un singur loc. Dupa aceste curse, gandurile imi ramaneau si de multe ori plecam spre un magazi n pentru a-mi cumpara una. Dar anul acesta nu cred ca imi mai scapa.
Cineva mi-a recomandat niste magazine biciclete Bucuresti , unde se gasesc super biciclete. Unul dintre aceste magazine este Biciclop. Am inteles ca au o sectiune speciala pentru biciclete cross, iar una dintre cele mai bune din sectiunea MTB este si Bicicleta Cross Romero 26”- bicicleta care poate fi clasificata ca fiind calitate la pret accesibil, un raport excelent intre calitate si pret.
Am vazut ca au niste frumuseti de biciclete bmx, cu care m-as descurca si eu de minune si vi le recomand si voua daca va pasioneaza genul asta de biciclete, sau puteti alege una din multele de biciclete mountain bike care au si un pret bun.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares