Georgiana nu mai e „slabanoaga”

       Cu Georgiana fusesem colega in clasele I-VIII. Eram un fel de Stan si Bran ai clasei. Eu inalta si grasuna bine, ea mai micuta de statura si slaba(in sensul cel mai adevarat al cuvantului). Una nu-si gasea haine in care sa intre, alta isi cumpara numarul cel mai mic si tot trebuia sa le duca la croitor sa mai intre putin in ele. Sa nu credeti ca nu manca. Manca absolut normal dar nu punea nimic pe ea. Asa era si la final de clasa a VIII-a. Apoi, pentru o vreme, nu am mai dat ochii una cu alta.       Acum doi ani am intalnit-o din nou. Era la fel de slaba si, cand am mai vazut-o si cu doi copii de mana, despre care am aflat ca sunt ai ei, am facut ochii cat cepele. Nu imi venea sa cred si o invidiam din adancul sufletului ca e mama a doi copii si e atat de slaba. Insa, ea isi dorea cu tot dinadinsul sa se ingrase cateva kilograme. Se simte privita de oameni cu dezaprobare, la fel cum ma simt si eu. Nu m-as fi gandit ca nu se simte bine in pielea ei; ma gandeam ca nu oboseste ca mine cand face efort, ca nu moare de cald vara, ca nu o rad vanzatoarele cand isi cauta haine. In realitate, se confrunta cu fix aceleasi probleme.

Saptamana trecuta, ne-am intalnit din nou. Nu-mi venea sa cred ca e ea. A luat cateva kilograme, nu multe dar arata extrem de bine, era mai implinita si se vedea pe fata ei ca e multumita si se simte mai increzatoare. Nu mai tinea privirea in pamant ca data trecuta. I-am aflat secretul. O cumnata ii recomandase niste produse herbalife si la inceput fusese reticenta. I se parusera scumpe si se temea ca nu vor da rezultate. Apoi, cand a terminat concediul de maternitate si a revenit la munca, si-a dat seama ca nu mai poate suporta sa fie „slabanoaga” si ca trebuie sa faca ceva. Si-a spus tare si raspicat: „vreau sa ma ingras”. A inceput in program de ingrasare bazat pe doar doua produse herbalife, cumulate cu sport de doua ori pe saptamana. In doua luni a pus 6 kilograme si, in sfarsit ii veneau si ei hainele asa cum isi dorise. Combinatia castigatoare, a fost Formula 2 Multivitamine  si Batoane Proteice Herbalife. A continuat sa manance ca si pana atunci, fara sa uite sa ia vitaminele zilnic si consumand dupa fiecare masa un baton proteic. Sigur ca si sportul a ajutat-o sa se defineasca dar si suplimentele si-au facut treaba.

       Batoanele cu vanilie si migdale erau un real rasfat. Nu ii placusera niciodata dulciurile dar pe astea le consuma cu placere, mai ales ca vedea si rezultate. Ii erau si la indemana sa le poarte in geanta, sa le consume si la munca sau in drum spre gradinita. Insotite de 3 pastile de Formula 2 Multivitamine, in doua saptamani, fara sa fi inceput programul de sport, se ingrasase 1 kilogram. Nu mai vazuse kilograme in plus de cand fusese insarcinata(si atunci luase doar 6 kilograme). Si-a intrebat si medicul daca e ok sa le foloseasca si acesta si-a dat acceptul mai ales ca o vazuse vioaie si plina de energie. Calciul, Zincul si vitaminele D, B, C si E, nu aduc decat beneficii organismului si asta am vazut-o cel mai bine la Georgi a mea. Nu mai era timida aceea pe care o stiam de atata timp, care isi dadea mereu cu mana prin par, nervoasa si anxioasa. Daca nu m-as fi intalnit personal cu ea, si mi-ar fi povestit altcineva despre progresele ei in cura de ingrasare, poate ca as fi zis ca minte. Dar asa, am aflat direct de la ea. Sa vedeti surpriza pentru restul colegilor, la urmatoarea reunine de clasa!

       E drept ca in viata niciodata nu e toata lumea multumita, ca in timp ce eu ma zbat sa slabesc, alta se zbate sa ingrase. Dar e bine de stiut ca exista si metode prin care sa punem ordine in lucruri si sa echlibram balanta. Pentru asta exista herbalife, pentru cei care vor sa slabeasca 10 kilograme sau pentru cei care vor sa se ingrase 5-6 kilograme, dar mai ales pentru cei care vor sa fie sanatosi si sa se simta bine cu ei insisi.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares