Shake-ul Gerlinea completare review

Gerlinea-Summer

Dupa cum stiti, am avut ocazia sa testez produse dietetice de la Gerlinea, in cadrul primei campanii pe BUZZStore. Am cam scris pe rand despre produsele dietetice testate, cu toata sinceritatea. Asa am ajuns sa imi pun un semn de intrebare(fiind si putin instigata de voi) asupra felului cum shakeul gata preparat nu se altereaza la temperaturi de vara. Uite ca, cine intreaba primeste si raspuns.

Asa am aflat ca secretul pastrarii proprietatilor acestui produs nu sta in compusi chimicali periculosi ci in modul de preparare. Am sa citez raspunsul primit : „Datorita procesului de productie, shake-urile sunt conservate prin pasteurizare (ca si laptele UHT, spre ex), deci poate rezista si la temperaturi inalte, fara pericol de a se altera. Produsele contin strict ingredientele de pe eticheta, deci niciun fel de aditiv/conservant periculos pentru sanatate.

De altfel, Nutrition et Sante, producatorul Gerlinea, este unul dintre promotorii alimentatiei sanatoase din Europa, una din preocuparile lor principale fiind realizarea unor retete fara aditivi.”In conluzie, le putem consuma fara nici o grija, fetelor. Liber la shake-uri Gerlinea, biscuitei si batoane pentru ca ele sunt produse sanatoase pentru slabit si mentinere. Dar nu uitati sa faceti si miscare si sa beti apa multa.

atelierulfamiliei.ro

Si, pentru ca remarc ca sugestiile si intrebarile noastre chiar sunt luate in considere, as sugera sa se produca sau sa se importe daca pe piata europeana exista deja, si alte arome gen capsune sau banane. Sunt produse pentru slabit dar trebuie sa ne placa pentru a nu ne plictisi de aromele existente.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares