Plante care fac rau

orhidee
sursa foto mahoneysgarden.com

Ne-am obisnuit cu ele si ne plac. Le udam, vorbim cu ele, le stergem frunzele de praf, le hranim cu tot ce trebuie si ne gandim ca nu pot face decat bine. E vorba despre plantele de camera. Dar, azi am aflat si eu eu ca exista plante care nu numai ca nu ne ajuta dar fac si rau. Am zis sa va impartasesc informatia. Am ramas socata cand am citit ca si plantele pot fi vampiri energetici.

Pe primul loc este orhideea. Din fericire nu am asa ceva dar imi plac si nu m-as fi gandit ca poate avea efecte negative. Orhideea e un soi de monstru hidos care iti fura energie, mai ales dimineata sau noaptea. Nu stiu la ce ii trebuie sau ce face cu ea dar asta nu e deloc bine pentru persoanele cu vointa slaba care le apreciaza si le pastreaza pe langa ele.

Alt pericol il reprezinta feriga. Cica se hraneste cu energie din jur de pe unde prinde si specialistii recomanda amplasarea ei pe televizor(daca ai plasma e cam greu :))) sau langa acesta, pentru a absorbi toata energia negativa emanata de cutia cu programe. Sa ia energie de la el si sa mi-o lase mie pe a mea.

Tuia si Chiparosul sunt plantea de-a dreptul apocaliptice, numite din antichitate „arbori ai mortii”. Se pare ca ne pun serios viata in pericol dar nu am aprofundat cercetarea ca sa va pot spune si de ce. Nici florile uscate nu sunt taman potrivite de tinut in acasa din acelasi motiv al furtului masiv de energie.

Dincolo de toate astea, trebuie sa nu uitam ca locul plantelor nu e in dormitor pentru ca noaptea ne fura oxigenul si emana mult dioxid de carbon. Asta te poate face sa dormi agitat, sa te trezesti obosit sau chiar cu o durere de cap.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares