Mihai Traistariu nu are voie sa transpire

Mihai Traistaru
sursa foto

Nu stiu daca mai e cineva in tara asta, care sa nu stie ca Mihai Traistariu si-a facut implant de par si ca in fiecare zi mai avem o noua stire in legatura cu treaba asta. Puteam sa lipsesc tocmai eu? I-am dat si like pe facebook asa ca, toata ziua il vad pozandu-se prin toate oglinzile din tara, ca cel mai mare cocalar. Numara fire de par si se lamenteaza ca nu creste suficient de repede. Aseara, pe nu stiu ce post tv am nimerit din greseala si dau tot de Mihai Traistariu care vorbea despre ce credeti? Tot despre implantul lui de par. Cica nu are voie nici la soare, nici baie in mare. De fapt, dupa cum el insusi a marturisit, nu are voie nici sa transpire. Nu stiu cum reuseste sa se fereasca de transpiratie dar eu ii urez succes pentru ca nu vreau sa asist la un mare scandal si dezbatere publica, daca al sau transplant de par nu va da rezultatele dorite.

Desi se comporta ca un cocalar, iata ce spune despre pitipoance: „Vroiam sa vad … pe cine iubeste lumea, cine face show mai mare, cine tine publicul in priza, cine este monoton si neinteresant, care sunt siretlicurile marilor artisti de a-si tine publicul o viata etc etc etc. …La VALI VIJELIE … juma’ de sala canta in picioare si dansa din buric de mama focului … un alt sfert de sala venise in fata scenei si ii facea poze in timp ce canta iar sfertul care a mai ramas jos pe scaune … canta TOATE VERSURILE CAP-COADA, de la strofa 1 pana la ultimul refren … Am ramas mut de uimire !Apropos … la mine, la ” Tornero ” lumea stia numai refrenul … Concluzie : 98 % dintre romani IUBESC MANELELE !!!Oricum, prefer sa ascult o voce de manelist, decat o fatuca din-asta data cu ulei pe picioare si cu fitzele la purtator … De obicei … la cantaciosi … figurile-n cap sunt invers proportionale cu … talentul !!!”(sursa pagina de facebook a lui Mihai Traistariu). Concluziile le trageti voi.

Pe langa asta, se pare ca Mihai Traistariu a lansat o noua piesa „It’s another day”. Ia priviti cum, in timp ce interpreteaza melodia, se mangaie suav pe cap ca sa isi confirme ca transplantul de par merge bine.

bottegaverde.ro

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares