Gerlinea shake de slabit

Gerlinea-Summer

Ieri v-am vorbit despre biscuiteii cu vanilie si lamaie, astazi este randul shake-ului gata preparat de la Gerlinea. Aseara am inlocuit cina cu cel de vanilie si astazi pranzul cu cel de dar nu gata preparat ci l-am facut eu. In primul rand despre ambalaj e foarte ok ca este sigilat cu folie de aluminiu si il poti pune dimineata in geanta fara grija ca se varsa si il ai la munca sau la scoala ca sa inlocuiesti masa cu el. Dar, ce nu e ok e capacul care nu se infileteaza. S-ar putea imbunatati acest aspect.

Gustul de dulce nu e foarte pronuntat dar nu as fi vrut sa nu contina zahar deloc. De ce trebuie si zahar pe langa indulcitori? Din punct de vedere al gustului nu am obiectii, este foarte bun, plin de vitamine si minerale pe care altfel poate nu le-am obtine intr-o masa obisnuita. Asta e un mare plus. Dar, la shake am si un minus.

Printre E-urile din compozitie, nu sunt de acord cu acetsulfamul de potasiu. E drept ca nu contine o cantitate uriasa, dar, fiind pe lista E-urilor cu efecte negative, ar fi mai bine sa se faca ceva sa dispara din compozitie.Ambele variante cu vanilie si ciocolata, nu au aroma foarte pronuntata si nu provoaca sete excesiva. Shake-ul pudra se prepara extrem de rapid si usor si e delicios cu un lapte rece degresat. Un shake are in jur de 230 de calorii.

Daca aveti alte intrebari, le astept in campul de comentarii. Am uitat sa va anunt si ca am 10 vouchere pentru cele dintre voi dornice sa incerce si ele produsele, in sensul ca voucherul primit va ofera la o comanda minima de 30 de lei pe site,  un shake gata preparat gratuit.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares