Cursuri pentru copii

limbă străină pentru copii
Cursul de pictura pentru copii , categoria de varsta 5-11 ani, va introduce copilul in lumea reala, astfel va invata cum sa deseneze obiectele care il inconjoara si va expora lumea texturilor, culoriii, amestecurilor cromate si desenului. Vor mai invata tehnicile de desen si pictura, teoria culorilor si contrastele de culoare. Vor asimila notiunile de baza despre figura umana, obiectele tridimensionale si perspectiva.
Cursul dezvolta creativitatea, imaginatia si incurajeaza copilul sa se exprime liber, folosind suporturi si tehnici din cele mai variate (hartie, carton panzat, tempera, pastel, acuarele, acrilic) Cursul se tine in Bucuresti, pe o perioada de 3 luni. Vor fi 4 sedinte le luna a cate 2 ore, iar costul cursului nu este foarte mare, undeva la 350 de lei. Materialele si suportul de curs sunt oferite de catre organizatori. Dar copilul dumneaoastra isi va putea dezvolta inteligenta vizuala-spatiala.
Acest tip de inteligenta incepe sa se dezvolte odata cu acutizarea perceptiilor senzorio-motorii. Aceasta inteligenta cuprinde capacitatea de a percepe corect lumea inconjuratoare pe cale vizuala, precum si capacitatea de a recrea propriile experiente vizuale. Iar copiii au capacitatea de a percepe cu o deosebita acuitate culorile, linile, formele, spatiul, pot percepe relatiile dintre aceste elemente.
Asa ca da-i sansa copilului tau sa isi descopere acest tip de inteligenta si inscrie-l la un astfel de curs, pentru a avea parte de o dezvoltare armonioasa atat pe plan fizic cat si intelectual.
Stiu ca iti doresti un copil dezvoltat armonios asa ca iti recomand: acceseaza pagina si afla mai multe despre diferitele cursuri pe care le-ar putea urma!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares