Cat de grea e munca barbatului

„Cred ca toti barbatii stiu ca cel mai greu lucru in casa e sa bati un cui in perete. Tocmai cand esti chitit pe treaba si mobilizezi toata casa sa te ajute, parca nimic nu iti merge: iti iei frumusel ciocanul si privesti cu pofta peretele. Rogi nevasta sa iti aduca un scaunel si ruleta. Te apuci apoi sa masori si dai un semn. Constati cu stupoare ca ai uitat de cui. O strigi pe soacra sa vina cu un cui, pentru ca nevasta nu poate ca tine si de scaunel si trebuie sa iti dea si scule la mana. Dupa vreo 5 minute in care soacra tot intreaba daca vrei cui mai gros sau mai subtire, lung sau scurt, alb sau negru, intr-un final primesti si cuiul. Si taman cand il ai in mana si esti gata sa ii faci cunostinta cu peretele, iaca alta belea ca nu se mai vede semnul. Si iei si masori iar, la care soacra isi potriveste ochelarii tacticos pe nas si iti marturiseste ca trebuie pus mai jos. Si masuram iar sa il punem mai jos. Semnul e vizibil, cuiul e la mine, ciocanul la fel…ce ar mai putea merge prost? Potrivesti cuiul si iti iei elan cu ciocanul ca sa il infigi in perete.
– Nuuuuuuuuu, un tipat ascutit in spatele tau si cuiul iti scapa din mana.
– Ce nu, femeie?
– Nu da asa cu putere ca ai mai dat o data asa si a cazut bucata din perete.
Oricum, cuiul e pe jos si nu imi dau seama unde. Sa ma pun in patru labe sa il caut, sa trimit soacra sa caute altul si sa o luam de la inceput, sa lasam pe maine sau o lasam balta de tot?”
Cam asa descrie un barbat, activitatea de a bate un cui, una dintre cele mai grele treburi ale unui mascul in gospodarie. 

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares