Bascalie la farmacie

farmacie vivat familia

Farmacia e un loc in care intram din ce in ce mai des si lasam tot mai multi bani. Azi ajunsesem si eu la farmacie ca sa cumpar medicamente pentru bunici. Exact ca scufita eu ma duc la ei cu un cos cu medicamente nu cu merinde. Iau retetele  si ce mai aveam pe lista in afara retetei (medicamente uzuale pentru batranei) si apoi imi amintesc ca zisese mamaie sa intreb de un medicament de care auzisera la TV.

Nu o sa dau numele acelui medicament, dar din cauza lui mi-a stricat toata ziua. O intreb pe farmacista daca are produsul si cat costa si o rog sa mi-l aduca. Si atunci incepe sa ma intrebe ca de ce vor d-ala, ca sigur l-au vazut la TV ca asa fac toti cer numai ce vad la TV si ca medicamentul ala nu e bun ca stie ea altul mai bun. Tonul ei fusese atat de ridicat si de vadit iritat incat m-a scos din pepeni. Cum sa ma abtin sa nu intreb de ce exista in farmacie un medicament despre care ea sustine ca nu e bun. Ii mai inchid gura putin, aduce medicamentul si cand sa il scaneze, ma intreaba daca am reteta pentru el. M-am blocat putin luand-o de buna , dar ma luminez si ii cer putin produsul,. Sigur ca pe el scria ca se elibeaza fara prescriptie medicala(era un simplu supliment). Imi zambeste acru si imi spune ceva la care nu m-as fi asteptat: ca a glumit. In momentul ala am simtit ca imi vine sa ii dau una. Doar i-am spus ca daca aveam nevoie de glume, mergeam la teatru de comedie si am instiintat-o ca nu mai vreau produsul.

N-am mai patit in viata mea asa ceva. Ori era nebuna, ori…nu stiu. Mi-am luat medicamentul de la alta farmacie, cu 4 lei mai ieftin, de la o farmacista serioasa. Inca ma mai intreb daca am fost la camera ascunsa. Dar nu cred!

bottegaverde.ro

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares