Vogati imbraca barbatii

Toata lumea spune ca, noi femeile, suntem specialistele in shopping. Si nu vreau sa contrazic pe nimeni. La mine in familie, eu trebuie sa muncesc dublu in domeniul acesta: sa ma imbrac si pe mine dar sa imi imbrac si barbatul din dotare, care, daca ar fi dupa el, si-ar lua haine doar o data pe am. Norocul lui cu nevasta internauta, ca mine, si altruista. Mereu ma uit si dupa haine pentru barbati. Asa am gasit un magazin haine online barbati si am alcatuit niste tinute pentru el, in stilul casual, care stiu ca i se potriveste si am sa il las pe el sa isi aleaga. Haideti sa va arat ce a iesit:
Am ales o pereche de pantaloni conici pentru ca, desi nu e foarte slab, croiala il avantajeaza. Nu am vrut sa merg pe negru clasic si am ales acest caramiziu sau nu stiu exact cum sa il numesc. Hanoracul fara maneci stiu sigur ca ii va placea pentru ca se simte bine cand isi afiseaza tatuajul si este si lejer si ii da libertate in miscari. Cureaua nu poate lipsi pentru ca, desi are ceva burtica, pantalonii tot mai cad uneori. Am asortat cu o pereche de tenisi albi pentru ca mie de regula imi vine la indemana sa asortez bluza cu tenisii. Ceasul nu ii lipseste de pe mana si cred ca acest model se potriveste foarte bine si ca stil si din punct de vedere al culorii cadranului. Ochelarii erau obligatorii pe timp de vara pentru orice sofer, se pot regasi si ei in tinuta creata si, pentru ca nimanui nu ii plac barbatii neingrijiti, musai sa foloseasca si parfum barbati–  Parfum Paco Rabanne Black XS.
Tot nevasta ganditoare, am zis ca e posibil sa nu ii placa pantalonii barbatesti de mai sus si am ales pentru a doua tinuta pantaloni in aceeasi croiala conica dar negri. Numai ca, i-am pregatit alta surpriza : tricoul roz. Are ochii deschisi la culoare si imi place contrastul lor cu aceasta culoare. Nici nu am gasit tenisi barbati roz dar si daca gaseam nu as fi indraznit sa ii pun asa ca am adaugat o pereche pe negru. Includ si o curea, din nou cu catarama supradimensionata, un ceas cu cadran deschis la culoare(alb) si limbile care sa faca legatura intre cadran si culoarea tricoului, dar si un Parfum Paco Rabanne Black XS pentru ca zilele toride de vara, nu ii feresc pe barbati de transpiratie.
O alta culoare, care ii vine bine, este rosu. M-am axat pentru a treia tinuta pe o camasa pentru barbati, rosie, in carouri, foarte moderna si potrivita in sezonul estival. Ca pantaloni, am mers pe aceeasi linie, conica si culoarea neagra pentru ca e mai clasic si fac tinuta potrivita si pentru job(nu are un job cu pretentii) si pentru o iesire in oras. Ii pun un ceas barbatesc care atrage atentia tuturor, o curea D&G, o pereche de ochelari Ray Ban, tenisi rosii(cu contrastul puternic intre rosu si albul sireturilor) si stropesc totul cu un Parfum Davidoff Champion Energy.
Acum, totul depinde de el sa isi aleaga ce vrea. N-am sa uit nici sa ii mentionez, ceea ce pe site se specifica clar si la vedere ca sa nu existe oameni care sa inteleaga altceva: cum este cazul ochelarilor sau al parfumurilor, nimeni nu are pretentia sa spuna ca sunt produse originale. Se specifica foarte clar ca sunt replici. Si, daca nu ii plac lucrurile alese de mine, poate intra si singur pe site pentru ca exista mai multe modele de camasi si tricouri barbati. Si la capitolul incaltaminte barbati exista tenisi de doua feluri pe mai multe culori dar poate combina si o pereche de bermude cu o pereche de slapi pentru plaja barbati.Ma duc sa i le arat ca vad ca e in toane bune. Era sa uit: daca va face cu ochiul vreunul din produsele din imaginile de  mai sus, le gasiti pe toate pe Vogati.ro.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares