Propun sterilizarea politicienilor

Sunt mandra si fericita posesoare a unui ghemotoc de catel negru, metis de coker. Dar, fericirea mi-a fost umbrita zilele astea de o stire cat se poate de proasta. Am sase luni la dispozitie sa ii pun cip cainelui si sa il sterilizez spre a-l inregistra la primarie. Costul aproximativ, vreo 400 de lei, la un venit total al familiei de 1100 de lei pe luna. In caz contrar, din 2014, risc amenzi usturatoare. Daca doar il cipez si il inregistrez, declarand ca nu vreau sa il sterilizez, platesc anual o taxa de 150 de lei statului.

Cica, masura urmareste sa nu se mai inmulteasca cainii ca apoi sa fie abandonati. Aiurea. Numai cate familii vor scoate cainii in strada, o data cu aceasta decizie, pentru ca nu isi permit sa plateasca taxa sau sterilizarea lor. Nu inteleg de ce l-ar interesa pe domnul stat de cainele meu care are activitate sexuala o data pe an o catelusa ai carei catei sunt donati. Cat de curand o sa platesc taxa de drum pentru caine sau o sa mi-l treaca pe factura la canalizare.  Sunt atat de nervoasa ce nu am mai fost de mult. Imi iubesc catelul ca pe copilul meu (pe care, cel mai probabil, nu il voi avea niciodata) asa ca voi face orice pentru el. Asta nu inseamna ca pot sa tac. Sunt scarbita de ce le fata mintea unor idioti noaptea.

Vreau sa fac si eu o propunere. Daca s-ar putea sa fie sterilizati si politicienii pentru ca, deja, inmultirea lor ne pune in pericol pe noi, ca popor. Sa li se puna un cip sub piele cu care sa ponteze si sa fie platiti doar daca au un minim de opt ore pe zi lucrate, sa umble doar cu botnita ca sa nu mai poata scoate prostii pe gura si sa fie castrati inca din primul an de viata pentru a limita cumva inmultirea acestei specii periculoase numita simpla „politicianul libidinos”.

Eu va sfatuiesc sa aveti in primul rand grija de sanatatea cainelui si sa ii cumparati hrana pentru caini purina sau purina pro plan puppy, care din ele e potrivita pentru el.

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    http://www.animaland.ro va propune o gama variata de accesorii si hrana pentru caini, pisici, pasari, rozatoare. Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe sfaturi si produse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares