Nu gasesc haine marimi mari

geacă măsură mare Bonprix
De cand ma stiu, am avut probleme cu hainele. Asta e inca un dezavanjat al persoanelor grase. Ca si cum nu ar fi de ajuns ca avem probleme de sanatate, ca suntem de multe ori jigniti din cauza fizicului pufos, nu avem nici cu ce sa ne imbracam. In mediul online exista 2-3 siteuri cu haine marimi mari dar mie nu prea imi place sa comand online cand vine vorba de imbracaminte pentru ca ori nu corespunde marimea, ori nu e materialul care se declara, ori nu se aseaza bine pe corp si urasc asteptarea si returul. Mie imi place sa ma duc in magazin, sa pun haina pe mine, sa vad cum ma simt, sa verific cusatura, sa vad clar culoarea materialului.

Din pacate, hainele pentru grasi sunt o raritate. Exista magazinele dedicate pe care le numeri pe degete, in care masurile sunt de la 56 in sus in general si sunt haine foarte urate si din materiale care lasa de dorit, la preturi care iti dau dureri de cap. De cealalta parte, alte magazine in care gasesti haine pana la masura 46-48. Si restul, care suntem intre 48 si 56 de unde ne imbracam? Stiu ca ideal ar fi sa slabesc sa ma incadrez la masuri mai mici dar daca nu pot, nu as vrea sa umblu in cearsaf pe strada. Am si eu nevoie de haine masuri XXL sa arat si eu ca un om, pentru ca, orice ai spune, haina conteaza si te poate avantaja si dezavantaja indiferent de numarul de kilograme pe care il ai.
Mai jos am facut o lista a magazinelor online in care se gasesc haine masuri mari, atat penntru femei cat si pentru barbati:

  • BonPrix – aici gasesti de toate, de la lenjerie intima pana la cele mai frumoase rochii, tricouri si bluze. De aici chiar am comandat si am fost multumita de calitatea materialelor iar masurile se potrivesc. Daca veti cauta pe blog veti gasi mai multe articole in care chiar m-am pozat cu hainele de la Bonprix, de care eu sunt foarte multumita. Pentru orice intrebare, puteti sa folositi formularul de contact de pe blog.

Vezi aici prețuri pe Bonprix!

  •  Maxine – locul in care gasesti multe tinute elegante, inclusiv costume office si rochii de ocazie marimi mari.

Vezi aici prețuri pe Maxine!

  • DeClub.ro – multe rochii foarte ieftine in masuri disponibile pana la masura XXL.
  • Quick24.ro – masuri mari pana la masura 58; preturi destul de piperate.
  • FashionUp – aici gasiti la orice categorie de produse haine masuri pana la 52. Au foarte multe reduceri si promotii.

Pana anul trecut, gaseam haine masuri mari si destul de frumusele la Kiabi dar firma s-a restras de la noi din tara si am ramas de unde pornisem, fara un magazin cu imbracaminte dama masuri mari. Daca stie cineva magazine fizice in care sa gasesc haine masura 52-54, exclus magazinele pentru grasi care parca croiesc doar haine pentru babe, v-as fi recunoscatoare.

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Girotondo
    • 18/02/2016
    Răspunde

    Sigur gasesti la noi pe site
    http://girotondo.ro
    Haine marimi mari, bluze, fuste, rochii si accesorii.

    • Ioana Cazacu
    • 15/05/2020
    Răspunde

    Mai poți încerca și pe http://www.rochii-doamne.ro. Am găsit acolo modele foarte drăguțe de rochii dar și bluze mărimi mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares