Masina ta are AAB?

masinute electrice

Chiar daca nu e masina personala, o masina tot aveti in familie. Are AAB? Sa nu imi spui ca nu stii ce inseamna! Asigurare Auto Bisericeasca. Pai daca unii scot bani din RCA, preotii de ce nu ar scoate bani de pe urma faptului ca noi ne plimbam cu masina. Cum se procedeaza? Pai te duci frumusel cu masina la biserica sau la manastire si preotul se apropie de ea cu un manunchi de busuioc si apa sfintita si ii face o dezlegare de toate pacatele stramosilor Dacia 1310. Incepand de anul acesta, „Sfestania de binecuvantare a unui vehicul” a fost inclusa in Molitfelnic. Cine tine la masina lui, posibil sa incerce. Eu, cred in Dumnezeu dar in treaba cu rugatul platit nu prea cred. Poate vei fi mai protejat daca atunci cand te urci la volan nu uiti sa iti pui centura si iti faci personal un semn al crucii.

In urma slujbei de sfintire a masinii, nu primesti nici un document care te ajute sa recuperezi vreo viitoarea paguba si nici macar bon fiscal sau factura fiscala. Nu exista taxa fixa, dar, de regula, cine vrea sa sfinteasca masina se intereseaza si afla ca asta nu se face asa pe 10 lei. Acum doi ani, eram la Cernica si am asistat la acest ritual, in parcarea manastirii. Poate ca nu ar fi un lucru condamnabil, daca s-ar face asta doar cu ideea de a face bine credinciosului posesor de masina si a lasa la latitudinea lui daca imi da 5 lei sau 10 lei, nu sa faci din asta o afacere si sa propovaduiesti despre importanta trecerii masinii prin acest ritual costisitor. Au inceput deja sa apara glume conform carora, masina sfintita, fara rovinieta, nu va fi inregistrata pe radare sau oameni care intreaba daca la dotarile optionale la achizitionarea masinii, exista si caroserii pre-sfintite.

Daca nu ai facut asigurarea bisericeasca si ai probleme cu masina, aici poti gasi uleiuri pentru motor si piese hyundai tucson.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares