Iepurasul a intrat la apa

In urma cu cateva zile, am comandat de pe internet o jucarie pentru nepotica mea. Ii plac mult iepurasii. Si mie imi placeau cand eram mica si imi plac si acum. L-am comandat pe un site al carui nu il voi da ca nu are sens sa le fac reclama gratuita. De regula, comand online si nu prea am avut probleme pana acum. De data asta a fost cu ghinion. Alesesem un iepuras bej cu fular alb, cu ochisorii mici si negri si mustati zglobii, cu gandul ca Rania se va bucura mult de el. Chiar si mie imi placea in poza. Pretul nu mi s-a parut deloc mare pentru ca la descriere scria ca are 35 cm, marimea perfecta pentru ce imi trebuia mie.
Ieri, asteptarea s-a incheiat. Curierul a adus coletul pe care l-am achitat si m-am grabit sa il deschid ca sa vad frumusetea de iepuras. Surpriza a fost mare si foarte neplacuta, iepurasul era foarte mic. Cred ca are 20-25 de centimetri cu tot cu urechi, culoarea mult mai inchisa, fularul era gata murdar. Intr-un cuvant, bataie de joc. Ala nu era deloc produsul pentru care platisem si jucaria care sa imi faca nepotica fericita. Am sunat la ei si le-am spus care e problema, desigur ca il voi trimite inapoi ca sa imi recuperez banii dar mi s-a parut impertinenta maxima ca doamna de la telefon sa sustina ca iepurasul are 35 de cm, de vreme ce eu eram cu el in mana in momentul convorbirii telefonice. Exista doua posibilitati: ori iepurasul a intrat la apa pe drum, ori oamenii care se ocupa de site-ul respectiv, folosesc unitati proprii de masura, in care 1centimetru are 6 milimetri.
Urasc sa se intample asta. Acum pe langa faptul ca dureaza pana imi vad banii, trebuie sa caut alta jucarie si sa mai astept cateva zile pana vine comanda. Sper sa nu primesc de data asta catelus in loc de iepuras.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares