Daca vrei sa te muti

Vazusem pe una dintre voi, nu mai stiu care ca vroia sa se mute, ca nu ii mai place zona in care locuieste. Si eu mi-as dori, din unele puncte de vedere sa ma mut dar sunt si multe alte motive care ma tin legata de acest cartier, pentru unii rau famat. Am prieteni sau cunoscuti cam prin toate zonele si cartierele Bucurestiului si unii chiar m-au intrebat daca mi-ar incolti in gand ideea sa ma mut, ce zona as alege.

De la zi la zi, optiunile mi se schimba pentru ca descopar noi avantaje sau dezavantaje ale unui cartier la care visam. Dar, azi mi-a sarit in ochi undeva niste apartamente in Floreasca. Brusc, mi-am amintit ce blocuri frumoase, noi am vazut pe acolo si cat de civilizat se prezinta cartierul. M-as vedea locuind acolo, intr-un aparatament cu doua camere si toate facilitatile, mobilat dupa gustul meu. E si o zona sigura cu multe cladiri de birouri, o sumedenie de localuri, spatii verzi, mijloace de transport moderne, adica multe lucruri la care acum nu am acces. E drept ca si preturile sunt mai mari dar daca mi-as permite, nu as ezita sa fac aceasta miscare.

Daca tot nu ma pot muta eu acum, macar va recomand voua celor care faceti schimbari imobiliare in viata voastra. Aveti in vedere ce va spuneam mai sus. Ceva ma face pe mine sa cred ca in zona asta vecinii nu isi aduc lautari acasa, ca scolile sunt destul de bune si de sigure pentru copii, ca sunt destule magazine si supermarketuri in care sa faci shopping. Cand vrei sa te muti, macar fa-o alegand o zona in care sa nu regreti apoi ca ai ajuns! Va recomand cu caldura apartments for rent floreasca, in cazul in care sunteti doar in trecere sau testare a zonei sau apartamente de vanzare floreasca daca ati decis deja ca aici vreti sa locuiti.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares