Cineva imi vrea parola de la mail

gazduire web blog

Stiam ca sunt o persoana importanta dar nu stiam ca si adresa mea de e-mail e la fel de importanta incat cineva sa incerce sa sparga parola. De ieri se tot chinuieste cineva sa o faca si nu ii iese. Am primit in cursul zilei de ieri, mai multe mailuri care apareau ca venind din partea yahoo, care imi cereau fie sa accesez un link pentru a reactiva contul, fie sa completez undeva nu stiu ce date. Dar, sunt  patita si cine s-a ars cu ciorba sufla si in inghetata. Dar, aseara pe la ora 22 dau sa ma loghez pe mail si nu doreste. Imi comunica printr-un mesaj text ca cineva se joaca la contul meu si sa schimb parola, asta dupa ce raspund la intrebarea secreta sau confirm cu codul primit prin sms. Am contul protejat si cu adresa de e-mail alternativa si cu numar de telefon. Am solicitat cod prin sms si am rezolvat problema schimband parola de acces.

Dar, credeti ca s-a potolit? Se pare ca si azi incearca sa il acceseze. Ajung la concluzia ca unii oameni au prea mult timp liber si nu au ce face cu el. Nu m-ar interesa niciodata sa aflu parola altuia de la yahoo mail sau messenger si nu inteleg de ce altii o vor pe a mea? Isi inchipuie ca vor gasi documente secrete? Nu-s atat de nebuna sa nu protejez dosarele NASA care mi-au fost inmanate :)). Unora le place sa se creada hackeri din cate observ. Pacat ca nu au talent in acest sens si doar isi irosesc timpul.

Au mai incercat si cu alte ocazii si atunci au reusit pentru scurt timp sa aiba acces la contul meu. Dar atunci eram si eu mica si nu stiam cum sa imi protejez contul si accesam orice link crezand ca tot ce zboara se mananca. Acuma, deh, am capatat si eu experiente intr-ale internetului si nu mai dau click unde nu imi fierbe oala :).

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares