Cel mai mare televizor din lume

LED LG 32LN575S
Nici nu stiam pana azi ca exista. Am dat peste el intamplator si mi se pare imens. Nu pot sa nu ma intreb cine si-l permite si unde il pune, cand majoritatea traim in case si cu venituri modeste dar… e interesant ca idee. 228 de cm diagonala e cam mult. Nu cred ca mi-ar placea un ecran de cinema la mine in casa, ca sa nu mai zic ca nu e deloc accesibil. Vine de la Sharp si are a baza tehnologia LED. Se pare ca unii il asteptau de mult. Echipat cu ecran 3D X-Gen, se pare ca e si mare dar are si o imagine foarte buna. Sharp AQUOS, din seria LC-90LE757, asigură o experienţă vizuală maximă graţie imaginii de înaltă calitate, extrem de vie şi de clară. ‪LC-90LE757 este un televizor full-HD cu iluminare de fundal cu LED-uri. Este echipat cu un ecran 3 D X-Gen UV 2 A, procesor Clear Picture şi tehnologie Active Motion 200.

Sharp LC-L90LE757 vă permite să accesaţi internetul printr-un browser gratuit, AQUOS NET+. Puteţi naviga pe web, sincroniza cu uşurinţă televizorul cu dispozitivele mobile şi accesa serviciile VOD (voce la cerere) şi Skype. Vine de asemenea cu o nouă aplicaţie de la Sharp – AQUOS Remote Lite pentru iOS şi Android, care vă transformă telefonul inteligent într-o telecomandă echipată cu toate funcţiile necesare, permiţând astfel o navigare rapidă şi intuitivă. Televizorul dispune de un tuner HD triplu integrat (DVB-T/DVB-C/DVB-S2) şi de un player media care redă fotografii, filme şi muzică de pe un stick USB sau direct din reţeaua dvs. de acasă.

Deşi ecranul noului televizor are o mărime impresionantă, designul său stilat, rama subţire şi finisajul în aluminiu îl fac să pară extrem de uşor. Acesta cântăreşte doar 64 kg (fără suport) şi are o grosime maximă mai mică de 12 cm, astfel că poate fi montat cu uşurinţă pe perete. Tehnologia de iluminare directă cu LED-uri a fundalului îl face aşadar un aparat excelent şi din punctul de vedere al eficienţei energetice: clasa A++.

Curiosi de pret? Vedeti aici!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares