Benzile pentru indepartarea punctelor negre de la Lady’s

Benzile pentru indepartarea punctelor negre
Am avut de cand ma stiu probleme cu punctele negre inestetice. Nasul meu arata ca o capsuna. Asa imi spune sotul meu, din cauza punctelor negre destul de mari si urate. Cand pleci undeva, la maschezi cu un fond de ten o pudra dar ele raman tot acolo. Orice as fi facut, infuzii si incercari de a le scoate, nimic nu prea dadea alte rezultate decat un nas rosu si inflamat. La ultima comanda pe acest site am vazut la noutati niste plasturi pentru indepartarea acestor puncte negre si am zis ca merita sa incerc.
Benzile sunt mult mai usor de folosit decat vreo masca sau alt produs de la care te murdaresti pe maini ca sa il aplici pe nas. Si, ieri a venit comanda asa ca m-am si apucat sa le folosesc. Am spalat bine fata si am demachiat-o pentru a indeparta toate impuritatile si sebumul si apoi mi-am udat bine nasul. Daca nasul nu e ud bine, plasturele nu se lipeste si devine ineficient. Doar il lipesti pe nasul ud si stai cu el acolo 10-15 minute(trebuie lipit bine prin masare pentru a scoate pungile de aer; daca ramane gol de aer, nu se lipeste cum trebuie de nas); eu am stat 15 minute. In timpul acesta, se usuca si se intareste aderand foarte bine la porii nasului. In momentul cand l-am desfacut de pe nas, am avut un soc. Nu va ganditi ca este dureros. la mine nu a fost deloc dar am inteles ca daca se lipeste atat de tare sa refuze sa se desprinda, il putem umezi sa il scoatem mai usor. Cand m-am uitat pe plasture, arata ca sa si o banda cu care te epilezi si raman in ea firele de par. Numai ca, in locul firelor de par, pe banda era extras continutul punctelor negre. Arata oribil. Ma uitam la plasture si ma uitam la nas. Nu va ganditi ca le-a scos pe toate de la prima utilizare dar cutia contine 6 benzi si poti folosi produsul de doua ori pe saptamana. Nu a produs nici cea mai mica iritatie si se vede clar ca nasul meu este mai curat ca oricand. Evident, ca benzile sunt de unica folosinta, dar sunt extrem de eficiente si le-as recomanda oricui. Pentru moment nu am un aparat foarte bun la dispozitie dar am sa incerc sa revin cu o poza a unei benzi dupa folosire pentru a vedea si voi ce m-a socat pe mine.

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Mona
    • 13/01/2015
    Răspunde

    Multumesc pentru articol! Si eu am niste probleme cu punctele negre de pe nas si eram inca in dubii daca sa comand produsul despre care vorbesti sau nu. Pretul oricum este mic, insa nu imi place sa dau bani pentru lucruri care nu sunt bune, asa ca m-ai convins si o sa le incerc si eu.

    • Bianca
    • 09/02/2017
    Răspunde

    Foarte adevarat.Benzile sunt geniale!

    1. Ma bucur ca iti plac.

    • Tatiana Sorina
    • 11/03/2018
    Răspunde

    Nu am folosit niciodata,cred ca sunt bune. Bun articol,pupici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares