Masina lovita, caut piese auto

baterii piese auto

Avem un Logan de 3 anisori de care ingrijim cum putem pentru ca nu vom mai avea curand bani de alta masina. Dar, din cand in cand, ba il mai gasim lovit in parcare, ba il buseste un individ care fuge de la fata locului si stim bine ca politia s-a spalat pe maini cu ocazia implementarii „amiabilei”. Si uite, tocmai asta s-a intamplat acum o luna cand am ramas cu un far stanga fata spart si o bar afectata.

Am cautat cateva zile bune un far la un pret rezonabil si peste tot erau piese vechi de la dezmembrari la preturi inumane. In targ, faimosul targ Vitan, preturile de week-end erau preturi de magazin dar fara bon sau garantie. Plus benzina consumata pe drumuri cautand farul, mai mult am iesit in pierdere. Pacat ca nu am aflat si eu la timp de Best Auto Vest, ca am fi cumparat piesa auto la un pret rezonabil, fata batai de cap si livrat la poarta in scurta vreme. O piesa auto ajunge rapid la client. Spre exemplu farul de care aveam eu nevoie, daca il comandam duminica in ziua in care am lovit masina, il primeam marti. Dar, eu aflu mereu la spartul targului. Ne-am ales cu un far fara cutie, l-am adus acasa intr-o punga de plastic, la un pret de 165 de lei, cu benzina consumata in cautarea lui si cu timp pierdut in trafic si in targ. Sa imi spuneti voi daca merita!  Am rezolvat problema pana la urma dar acum stiu ca data viitoare cand voi avea nevoie, imi voi comanda online de la Best Auto pentru ca e mai putin costisitor si mai sigur.

Gasesc o gama larga de produse insemnand piese auto online, accesorii auto sau produse de intretinere pentru masina. Produsele sunt importate direct de vanzator, nu e vorba de vreun intermediar care sa iti ceara sa astepti doua saptamani pana primesti o piesa care pe site apare in stoc(am avut astfel de experiente neplacute). Acum am sansa prin intermediul unui concurs-campanie pentru bloggeri sa imi achizitionez de la ei, gatuit, un filtru de aer Logan. Voi reveni, de cum primesc produsul, cu detalii despre cum a decurs totul, in cat timp am primit coletul, cum arata produsul. Cand vine vorba de piese auto, eu nu prea ma pricep decat la preturi dar am consoarta in domeniu si o bag in sedinta inainte de review-ul meu scris.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares