Isteria Alexandra Stan

Subiect nou de presa. Ca deja nu mai stiau ce sa scrie despre Marcel Toader si Gabriela Cristea. Slavit fie cerul ca s-a mai intamplat ceva, sa manance si ziaristul o paine cinstita(sau nu)! Alexandra Stan ba a avut accident, ba a fost batuta, ba avea relatii cu impresarul bataus, ba nu vrea sa depuna plangere, ba e suparata ca are ochiul vanat ba ca are o problema cu unicul rinichi. Nu ca rad, doamne fereste! Oricum nu e vina ei ca presa ia foc la fiecare scanteie. De la a informa publicul cu privire la un episod din viata unei vedete pana la a dedica 7-8 articole in doar jumatate de ora, aceluiasi subiect…drumul e scurt. Nici la TV lucrurile nu stau mai bine si subiectul ajunge sa monolizeze majoritatea posturilor.

Uite asa, drama cantaretei se transforma in tragedie nationala, romanii sunt gata sa iasa in strada ca sa ceara pedeapsa cu inchisoarea pentru vinovatul Marcel Nustiucum. Milioane de fani nu mai pot dormi si nici nu le mai pasa de ce vor pune maine copiilor pe masa de focul Alexandrei. Haideti sa fim seriosi! Dupa parerea mea, de vreme ce politia spune ca inca nu a depus plangere si ca la momentul in care a fost gasit ar fi dorit sa ramana cu agresorul, asta e un episod romanesc Rihanna. Facem putina valva si ne dam cu fundul de asfalt si cei doi peste cateva zile se impaca. Poate gresesc. In orice caz, e prea mare valva! Toate emisiunile, fie ele mondene, de stiri sau alte categorii, vorbesc depre asta. Zilnic sute de femei sunt batute mai crunt, la fel si copii si nimeni nu pare sa bage asta in seama. Stiti cum sunt pedepsiti agresorii acestia de obicei? Cu o amenda sau poate doar un avertisment. Pentru astia de ce nu tipati toti ca din gura de sarpe sa fie trimisi la puscarie? Pentru ca pielea unei casnice nu e la fel de fina ca a Alexandrei Stan ? Si, ca sa fie clar, nu am nimic cu Alexandra, nu-s nici fan dar nu imi este nici antipatica. Doar atat: singura grija pe care o am eu in seara asta, este cu ce bani imi iau eu maine reteta.

Imi iau frumusel telecomanda si caut ceva unde sa vad cele mai importante stiri din romania, stiri in care vedeta este Emil Boc inconjurat de ai sai politicieni.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares