De 1 iunie ma joc

trenulet
Ce daca am o varsta? Mie tot imi arde de joaca. Mai ales de 1 iunie, eu nu am copii asa ca sunt copilul sotului meu. Am de gand sa ma duc si in parc pe seara dar pana atunci o sa ma joc cu trenuletul meu castigat la campania BlogAwards sponsorizata de BigBoysToys.ro. A sosit de acum doua zile. Mi l-am dorit mult si m-am bucurat sa il vad. Exact ca doi copii ne chinuiam sa punem sina cap la cap si sa fixam trenuletul pe sine ca sa nu mai deraieze. Ne-a luat ceva timp sa facem asta, fiind primul nostru trenulet electric.
Dar si cand am dat-o gata, bucuria a fost si mai mare. Am ridicat antena locomotivei si am pornit in viteza pe sine. Singurul suparat era catelul. Il latra pe domnul trenulet, nu stiu daca din cauza ca facea zgomot sau pentru ca ne captase atentia pe care trebuia sa i-o acordam  lui. Sigur mi-ar fi placut sa am un trenulet ca acesta cand eram copil, doar ca pe vremea aia cred ca nici nu se gaseau jucarii asa destepte. Ce sa mai zic despre cat i-ar fi placut unui baietel sa se poata lauda in fata prietenilor sai cu trenuletul electric primit de ziua lui sau de Craciun.
Deh, nu le-am avut cand eram mici, dar le avem acum. Sotul abia asteapta Craciunul ca sa impodobeasca bradul si trenuletul sa dea raite in jurul lui ca in filmele americane. Haideti, toata lumea in vagoane, copii mari si mici! La multi ani tuturor! Eu am treaba; ma joc.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares