Carpisa o non Carpisa?

Inca de cand am auzit de primul razboi al romanilor cu dacii, eu mi-am dat seama ca de nu veneau romanii sa ne colonizeze, dacii ar fi dus-o mult mai rau. Mai pe scurt eu vad urmatoarea formula dacii +  romanii = dezvoltare. Asa ca eu nu zic nu cotropirilor folositoare si nu voi spune nu nici invaziei italienilor, de zilele acestea. De data asta nu vor veni cu sulite si coifuri, trecand podul contruit cu sudoare fruntii peste Dunare, ci ne vor cuceri printr-un brand renumit la nivel mondial.

Carpisa se numeste. Carpisa este un brand italian cu o traditie de peste 10 ani in ceea ce priveste comertul cu genti, posete, valize, articole de voiaj, curele, portmonee, umbrele si accesorii. In anul 2012, brandul a fost numit pentru a cincea oara, “Retailerul anului in Italia” la categoria genti si accesorii, demonstrand astfel ca isi pastreaza valorile si relatiile speciale cu clientii. Dupa cele doua magazine deschise in Afi Palace Cotroceni Bucuresti si City Park Mall din Constanta, zilele acestea, brandul se extinde cu un al treilea magazin pe teritoriul tarii noastre. Locatia? Baneasa Shopping City Bucuresti. Cu aceasta ocazie, Carpisa ne asteapta cu multe cadouri si premii: pentru cumparaturile de minim 100 lei primim un cadou surpriza si putem participa la tombola pentru a  castiga  un city break in Roma pentru 2 persoane.Cu ce vine Carpisa? Cu genti si accesorii (portmonee, curele esarfe), dedicate si  barbatilor  dar mai ales femeilor. Vorbim despre produse de firma si firma nu mai inseamna de mult snobism, ci calitate. Fie ca e vorba de serviete barbatesti, esarfe, borsete, genti de toate marimile si culorile, truse de manichiura, trollere, cosuri de plaja, plicuri, saculeti, portofele, curele, cutii de bijuterii, ba chiar si umbrele sau carlige pentru agatat geanta, printr-un singur drum la noul magazin Carpisa din Baneasa Shopping City, le gasesti pe toate.Probabil ca, cele care nu sunteti din Bucuresti, va pregatiti deja sa imi spuneti ca nu aveti acces la acest brand si eu va spun ca va inselati. Produsele despre care va vorbeam sunt disponibile si pe Shoes.ro. Este suficient sa cautati Carpisa in lista de brandusi si veti gasi acolo totul. Si daca tot vorbim asa ca intre fete, eu pot sa spun ca preturile sunt mai mult decat ok(cum ne place noua sa spunem). Raportul calitate pret este foarte echilibrat. Nu e vorba de genti aduse din en-gros-uri chinezesti, fara factura, nici de produse no-name sau de vreo firma care isi permite sa se faca de ras cu un produs prost fabricat. Daca gandim logic, faptul ca brandul e prezent in atatea tari cu peste 600 de magazine si continua sa se extinda, asta se datoreaza cumparatorilor multumiti care devin clienti fideli si permit extinderea afacerii.

In perioada aceasta, toate suntem in cautare de genti si accesorii de plaja, in vederea vacantei care se apropie. Am facut un exercitiu de imaginatie si am decis cam ce imi trebuie de la Carpisa. Un troller marimea S e perfect ca acum vara hainele sunt subtiri si intra destule. Oricum la mare….nu prea se poarta hainele. Un set de calatorie nu trebuie sa lipseasca pentru a ne asigura o buna odihna in putinele ore pe care decidem sa le dedicam somnului. As mai adauga o geanta de umar pentru sot ca si el trebuie sa care diverse lucruri si buzunarele bermudelor nu ii vor permite. Lui ii ajunge atata. Mai iau un portmoneu, o trusa de cosmetice si un cos de plaja si sunt gata de plecare. Dar eu am avantajul ca sunt din Bucuresti si nu le cumpar de pe site. Asa ca, particip si la tombola si poate cand ma intorc de la Marea Neagra, imi prelungesc vacanta si ma duc direct la Roma.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares