Avem bijuterii pentru toate zodiile!

bijuterii
Daca iti place sa porti bijuterii dar nu iesi din casa pana nu asculti horoscopul lui Neti Sandu, atunci ai nimerit unde trebuie. Suntem intre prieteni: iubitori de bijuterii dar si superstitiosi si increzatori in puterea unui talisman. O bijuterie te imbraca, te completeaza, te scoate in evindenta; dar o bijuterile talisman face toate astea si, in plus, te fereste de neprevazutul negativ si atrage bunastare si bunadispozitie. Dar ce e bun pentru berbeci nu le place racilor si ce ii face pe sagetori sa radieze, ii irita pe gemeni. Asa ca, mare grija cand alegem o bijuterie pentru noi sau cineva drag. Haideti sa detaliem problema! 

Gaseste aici bijuteria care ti se potriveste!

Berbec
Nativul Berbec adora sa straluceasca asa ca nimic nu i se potriveste mai bine decat diamantul. Dar nu va spune nu nici unor pietre rosii daca ele o/il ajuta sa fie in centrul atentiei. Va prefera bijuteriile purtate la gat sau mana stanga. Daruieste-i un colier cu o piatra mare rosie si fii sigur ca ii vor sclipi ochii cand va deschide cutia cu cadoul. Pentru un domn, o bratara ar fi ideala. Ca material prefera otelul inoxidabil sau alte materiale dure sau chiar cu margini ascutite.
Taur
Daca ai in preajma o persoana nascuta in zodia taur, trebuie sa ai in vedere ca apreciaza bijuteriile mici, delicate. Ca si pietre, va prefera un smarald care sa ii scoata norocul in cale la orice colt de strada sau o piatra roz cu efect linistitor, care sa ii aduc stabilitate pe toate planurile. Recomandarea mea este o pereche de cercei cu zirconia roz. Materialul preferat este aurul.
 
Gemeni

Ne plac culorile deschise, proaspete, montate pe bijuterii din argint. Ne place si aurul dar argintul parca ne poarta mai mult noroc. Cuvantul de ordine e acvamarinul, cunoscut pentru proprietatile sale protectoare. Pentru niste firi timide, aceasta piatra e perfecta pentru ca insufla curaj si tonifica componenta spirituala(cea mai importanta pentru gemeni). Accept orice cadou dar as prefera un lant cu pandantiv din argint rodiat cu zirconia acvamarin.

Rac

Despre nativii acestei zodii se stie ca sunt firi foarte delicate si sensibile, carora le place discretia. Nu ai sa vezi un Rac incercand sa fie in centrul atentiei. Prefera onixul negru, elegant, misterios care ii echilibreaza emotional. Racul stie ca onixul il protejeaza de energiile negative si chiar daca e o culoare de doliu, are o stalucire aparte. Putine native rac nu au in casa un inel cu onix negru. Le plac combinatiile de materiale cum ar fi metal cu lemn sau metal cu piele.
Leu
Leii sunt patronati de soare deci prefera bijuteriile de aur sau bijuterii placate cu aur galben. Aurul e semn de bogatie si leilor le place sa strarneasca atat admiratia cat si invidia. Sunt firi puternice, nascute pentru a conduce iar pietrele galbene si aurii sunt preferatele lor pentru ca le dau incredere in fortele proprii si ii sprijina in ascensiune pe toate planurile.
Fecioara
Cei nascuti in aceasta zodie, adora bijuteriile cu pietre voluminoase si aspect cat mai natural. O bijuterie pentru ei trebuie sa fie simpla dar speciala sa aiba „acel ceva”. Ca in orice alt domeniu al vietii lor, si bijuteriile trebuie sa fie perfecte! Ca si culori, merge pe nuante din natura, culoarea pamantului si verdele fiindu-le cel mai aproape de suflet. Cel mai adesea poarta bijuterii de metal cu simboluri mistice.
Balanta
Nativii balanta sunt firi cerebrale dar Venus are si ea influenta asupra zodiei lor asa ca bijuteriile lor trebuie sa ii faca senzuali. Pietrele de culoare roz sau verde sunt vedetele aceste zodii. Ele fac balanta mai increzatoare in fortele proprii tocmai pentru ca se simte protejata si asta ii confera un farmec in plus. Nu vor refuza vreodata o bijuterie cu acvamarin sau sardonix. Ce spune pietrele despre ei? Ca sunt parteneri de nadejde in casnicie si firi extrem de sociabile. Combinatia de diverse metale cu pietre li se potriveste cel mai bine.
Scorpion
La scorpioni, cuvantul de ordine este pasiune. Adora pietrele de culoare rosie sau neagra. Rosul le amplifica energia, cheful de viata si spiritul de competitie iar negrul sporeste deschiderea spre aflarea adevarului si spiritul realist. Hematitul si citrinul le completeaza de minune personalitatea, indiferent de moment. Scorpionii prefera bijuteriile clasice, chiar vintage.
Sagetator
Persoanele nascute in aceasta zodie sunt mari iubitoare de libertate, de locuri exotice si de tot ce inseamna distractie. Dau tonul petrecerii si tind spre tot ce inseamna lux. Albastrul ciel este culoarea care ii reprezinta. El semnifica pacea, vindecarea, libertatea si le da bucuria de a trai, dorinta de schimbare si explorare. O bijuterie cu turcoaz va fi mereu purtata cu placere.
Capricorn
Il percepem ca pe o fire rece si distanta, foarte calculata. De aceea, cristalele negre, guvernate de Saturn, sunt preferatele capricornilor. Ele denota seriozitate, maturitate, inclinatie spre cariera si ii fac sa para inabordabili. Onixul le amplifica incredera si norocul iar cuartul fumuriu le insufla rezistenta si perseverenta. Asta le face pietrele ideale de pun in bijuterii pentru capricorni. Colierele cu franjuri se pare ca sunt preferatele zodiei.
Varsator
Varsatorii sunt firi creative si spirituale. Un semn de aer, ale carui pietre favorite sunt in culorile cerului pornind de la bleu si mergand pana la mov. Sodalitul si cuartul albastru devin vedete pe mana sau la gatul unei varsatoare. Nici cuartul albastru, care ii energizeaza si le da puterea sa treaca peste probleme medicale, nu e de neglijat cand trebuie sa alegem o bijuterie pentru aceasta zodie. Le plac bijuteriile cu ornamente etnice si gravuri complicate.
 
Pesti
Cea mai spirituala zodie a horoscopului, pestii sunt plini de creativitate si imaginatie. Cei mai multi artisti se pare ca vin din aceasta zodie. Ametistul, care este cea mai charismatica piatra, li se potriveste ca o manusa. Ii transforma in magneti de laude si priviri si asta le place. Daca bijuteria aleasa mai produce si zgomot este perfecta!

Acum ca stii ce bijuterii trebuie sa alegi in functie de zodie mai ramane sa te pui pe cautat si ca sa iti fie mai simplu eu iti spun ca e imposibil sa nu gasesti cam toate pietrele si categoriile de podoabe, despre care am vorbit mai sus, pe acest site cu bijuterii. Alege-ti cristalul cu care rezonezi, incarca-l cu dorintele tale si fie ca acesta sa-ti potenteze pasiunea si sa o canalizeze spre cele mai frumoase experiente!

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares