Alege-ti lenjeria intima in functie de zodia lui!

chiloti microfibra adesgo

Intr-o lume in care ajungem acasa obositi si cheful de sex incepe sa dispara treptat, iar lipsa activitatii sexuale regulate devine motivul multora dintre divorturi, pentru femeie nu mai este suficient sa stinga lumina si sa „presteze”. Pantalonasii „cu crac” nu mai starnesc barbatii si e nevoie de lenjerie care sa le stimuleze imaginatia, sa le starneasca interesul si, de ce nu, sa le faca pe femei sa se simta mai atragatoare. Si in materie de lenjerie si costume de baie, alegerile sunt dificile. Simpla imbracarea a unei lenjerii sexy, nu e suficienta; e nevoie de atitudine, de machiaj, de o muzica potrivita si alte detalii care sa tranforme dormitorul banal intr-un cuibusor de nebunii. Dar, despre asta, nu vom vorbi azi.

 
Daca te-ai casatorit cu un berbec, nu poti purta acelasi tip de lenjerie pe care o purtai cand erai cu fostul iubit scorpion. Ati prins ideea? Pentru ca lenjeria intima e buna pentru barbati cand o poarta femeile, ea trebuie aleasa in functie de gusturile partenerului. Si, pentru inceput, ne vom ghida in alegerile noastre dupa zodia partenerului.
 
 
Barbatul Berbec este cunoscut ca fiind foarte pasional si dornic sa exploreze cat mai mult cand vine vorba de domeniul sexual. Pentru partenera sa, ar fi perfect sa poarte o lenjerie rosie, o nuanta de rosu intens, cu aplicatii de dantela si de tip corset. Asta o face extrem de provocatoarea in ochii lui, il face sa fiarba de nerabdare si e elementul cheie pentru o noapte perfecta.
 
Taurul este ceva mai romantic. Nu agreeaza vulgaritatea. Lenjeria intima a iubitei sale trebuie sa fie eleganta si distinsa, din materiale fine la atingere(care sa il indemne la visare) si culori calde. Ca model, prefera lenjeria sub forma de rochita. De asta, o lenjerie beige din material fin cu terminatii de dantela, suficient de rafinata dar sexy, combinata cu un ruj rosu, reprezinta o alegere buna.
 
 
Partenerul Gemeni nu se dezice de la caracteristicile generale ale zodiei. E cu doua fete: una careia ii place sa domine, alta care prefera sa fie dominata. Pentru a-i satisface mereu fanteziile, trebuie sa fii mereu diferita. O zi sa fii polistita dura si in alta zi scolarita timida. Dar e musai sa iesi in evidenta cu un portjartier. Daca azi e ziua in care trebuie sa fii indrazneata si provocatoare, lenjeria neagra din dantela si voal cu chilot tanga si portjartier, ii va fi pe plac!
 
Racul e un sensibil si extrem de atent la detalii, mai ales ca nu e grabit deloc cand vine vorba de o noapte de amor. Trebuie sa aiba ce admira asa ca iti recomand sa alegi o lenjerie intima din materiale fine semitransparente.in culorile dragostei(rosu, alb). Poarta un babydoll alb din voal si dantela si te va face delicata si feminina, exact cum te vrea el!
 
Barbatul Leu e regele animalelor si ii place sa i se supuna intreaga jungla. Nimic nu l-ar maguli mai tare decat o pisica salbatica, picata in ghearele lui, supusa dorintelor lui. Setul confectionat din material animal print elastic, cu bustiera si portjartier, vor face din tine o ispita perfecta. Nu uita si atitudinea de pisica salbatica! In dormitor, nu e loc pentru timiditate!
 
Fecioara apreciaza in pat o femeie fina si eleganta, imbracata in lenjerie neagra sau rosie. Trebuie sa ii sugerezi mister, pasiune si rabdare. Un babydoll rosu si jucaus, iti va asigura succesul. Pe o parte te imbraca pe de alta starneste, te invaluie in mister, barbatul se lasa coplesit de partile pe care le vede si e fermecat de misterul partilor ascunse.
 
Partenerul Balanta  isi doreste alaturi o femeie cocheta si aranjata, care sa poarte o lenjerie transparenta in zona sanilor si zona intima. Aceasta lenjerie alba poate fi considerata vulgara, lucru care lui nu ii place, dar e mult indulcita de manusile pe care le adora. Iar combinatia de manusi cu portjartier, il innebuneste.  Neaparat materialul sa fie fin!
 
Scorpionul e un mare fantezist in materie de sex. Pentru el, carnalul predomina. Lenjeria ta trebuie sa arate cat mai mult si sa il faca sa se duca cu gandul direct la momentul culminant al orgasmului. Ca si culoare, combinatia de negru si rosu nu are cum sa dea gres in fata lui. O costumatie extrema este tocmai ce viseaza latura lui salbatica iar masca il face sa ia foc.
 
 
Un iubit Sagetator adora sa exploreze si nu trebuie sa ii arati totul dintr-o data, trebuie sa il uimesti treptat. Totusi, ca tendinta generala, el este considerat unul din cele mai ludice semne ale zodiacului asa ca va adora jocul cu o scolarita, imbracata regulamentar cu bretelute si cravata. Pana si faptul ca se scoate greu, il starneste.
Capricornul vrea o partenera rafinata. El este un conservator si de la partenera isi doreste sa nu duca lipsa de inventivitate in dormitor, dar ca vestimentatie adora liniile clasicului. Cu orice ai dori sa il surprinzi, trebuie sa tii cont ca apreciaza eleganta si materialele fine pe alb, negru sau beige. O lenjerie fara multe artificii, simpla, din dantela si voal fin: asta ar alege el pentru tine.
 
Barbatul Varsator viseaza la combinatii inedite de lenjerie sexy. Asta se traduce in materiale lucioase, si culori tari. Nu spune nu nici materialelor semitransparente sau accesoriilor si aplicatiilor din puf(costumele de craciunita sau iepuras sunt preferatele lui). Un babydoll grena, cu bijuterii supradimensionate si o floare in par, toate sunt un must have pentru o noapte perfecta.
Partenerul Pesti adora divele cu corp perfect, scos in evidenta de orice tinuta, dar mai ales de lenjeria intima. Feminitatea trebuie pastrata la loc de cinste. Pe culori si materiale nu pune mare pret dar exista trei cuvinte cheie cand e vorba despre lenjeria partenerei: semitransparenta, dantela si portjartier. Ar aprecia acest set roz.

Si daca tot am lamurit cum sta treaba, acum astept sa imi spui ce zodie e partenerul tau si ce ai alege tu ca sa il dai pe spate.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares