Adevarul despre reduceri

reduceri newchic pareri haine
Cand au aparut, acum ceva timp, site-urile de reduceri pareau un fel de mana cereasca si unii inca le mai considera asa. N-as putea spuna ca am cumparat sute de vouchere, dar am achizitionat cate ceva, cat sa imi pot da cu parerea si sa spun ca ma majoritatea reducerilor sunt de fapt minciuni.
Zilele trecute cautam din plictiseala printre ofertele unui astfel de site si ma batea gandul sa imi cumpar voucher pentru un mouse. N-am apucat sa il cumpar pentru ca sotul meu a venit si mi-a spus ca acelasi mouse, la noi in piata, la un magazin la fel de „profesional” ca cel de pe site, la un pret chiar mai mic. Si, din curiozitate, m-am dus sa verific si asa era. In piata, aceeasi chinezarie ieftina era 45 de lei si pe site era 59, reducere de la 109. Curat afacere, neicusorule! Pot sa va spun ca am mai comandat o data o replica de iPod Shuffle care scartaie mai ceva ca vechile walkman-uri rusesti, dupa care plangeam in copilarie. Cam asta primim. Produse proaste, fara garantie.
Nici la capitolul vouchere pentru pizza nu stam mai bine. Am achizitionat vreo trei vouchere pentru trei locatii diferite si in toate trei am fost dezamagiti de calitatea produsului oferit. Si, ca sa fie treaba- treaba, aveam un voucher la salon pentru catel si programare azi. Pe voucherul meu de 49 de lei scria spalat, tuns, curatat urechi, glande perianale si examen ocular. Examenul ocular a lipsit cu desavarsire, unghiile a considerat madame ca sunt ok( si nu sunt tocmai ok), tunsul s-a facut in 5 minute si s-a insistat pe zonele tunse necorespunzator doar la insistentele noastre si spalatul era de fapt spalat uscat desi nu se specifica asta. Mai mult decat atat, la final doamna ne mai si spune ca data viitoare sa nu mai luam voucher ca tot atata costa si la ei direct…..acelasi serviciu. Nu ca l-as mai duce o data acolo, dar e bine de stiut cum suntem mintiti cu site-urile astea de reduceri.

 

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    Si mie mi sa zis de multe ori ca pot sa cumpar direct de la ei dar preferam sa iau de pe site ca sa pot sa le fac reclamatie. Eu recunosc ca de cand cu siteurile astea de reduceri am beneficiat de multe servicii pe care altfel nu mi le permit. Am luat si cateva tepe, in special la cazare si mancare, dar nimic grav.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares