O gradina de vis

gradina de vis
Peste cateva zile implinesc douazeci si noua de ani. Viata trece si unele vise ni se implinesc, altele raman in urma sau le schimbam. Pe la saptesprezece ani visam alaturi de prietenele mele cum va fi viata noastra. Intrebata ce imi doresc eu de la viata, am raspuns ca doi copii si o gradina cu multe flori si pitici de gradina. De aici, o prietena a facut o schimbare si a tras concluzia ca eu imi doresc doi pitici si o gradina de copii. Ne-am amuzat mult pe chestia asta dar timpul a trecut si in viata mea nu aparut nici piticii nici copii. Despre copii nu vorbesc pentru moment pentru ca exista niste probleme de sanatate dar de gradina ne-am apucat(eu si sotul meu).
Chiar daca locuim la curte, spatiul este limitat. In doar cativa metri patrati de pamant, am incercat sa amenajam o gradinita cum am crezut de cuvinta. Iata o poza cu ea.
 Pe masura ce ne permitem si gasim obiecte si plante noi, cautam sa o imbunatatim. Am dat de curand peste un site numai bun amenjari gradini. O singura privire printre produse, a fost de ajuns ca sa incep sa visez cu ochii deschisi la ce as putea aduce in gradina mea pentru a-i desavarsi aspectul. Se poate remarca din poza ca bordura e neterminata si nu ar pica deloc rau sa o finisam inlocuind-o si pe cea veche cu o bordura de granit. Ar avea aspect placut si ar fi foarte rezistenta la intemperii. Ar fi loc si pentru piatra ornamentala mai ales in jurul plantelor de nisip si cred ca ar da foarte bine o marmura ornamentala alba marunta. Patru jardiniere pe piciorar strajui perfect colturile micului meu paradis, purtant pe umerii lor care un asparagus bogat.
Ghivecele musai sa fie inlocuite cu unele foarte aspectuoase, care dau o nota in plus gradinii. Am gasit ghivece de toate marimile si formele in cel putin doua culori. Am de unde alege.
Stiu ca toata lumea apreciaza bazinul si mini-fantana arteziana creata de sotul meu dar am convingerea ca si mai mult vor aprecia niste fantani arteziene adevarate, facute de profesionisti, cu design deosebit si din materiale atat aspectuoase cat si rezistente. Plasez imaginar o fantana arteziana cu statuie copii cu umbrela si imi admir gradina.Asta e unul din visele care au toate sansele sa se implineasca. Tot ce am de facut e sa imi comand produsele pe site sau chiar pot merge in showroom-ul din Otopeni pentru a studia cu atentie tot ce tine de decoratiuni gradina si sa aleg ce mi se potriveste cel mai bine. Oricum, in cazul in care optezi sa faci comanda online si nu esti multumit de produse, le poti returna. Slabe sanse sa se intample asta pentru ca nu e vorba de un magazin de la colt. ROCK STAR CONSTRUCT este o afacere de familie ce a inceput in anul 2007 continuand activitatea echipei de la Mini Svema Impex, producator si importator de piatra naturala, prezent pe piata din 2001. Mai mult decat atat, asta nu prea se poate intampla pentru ca nu primesti un colet pe care il deschizi dupa ce a plecat curierul. La predare, marfa trebuie sa fie neaparat verificata de client, abia apoi semneaza nota de receptie. La nevoie, vi se poate oferi contra-cost serviciile unui montator si/sau pietrar care sa va ajute sa puneti in practica ideile pe care le-ati vazut intr-o revista de specialitate, sa zicem.

Vezi aici toata produsele din piatra naturala pentru gradina ta!

Daca nu esti din Bucuresti sau imprejurimi si vrei sa te convingi de calitatea produselor din piatra comercializate de PiatraOnline, tot ce ai de facut este sa soliciti niste mostre gratuite si le vei primi prin curier la domiciliu. Daca iti place ce tii in mana, dupa ce primesti mostra si te decizi sa devii client, beneficiezi si de consultanta pentru a alege cele mai bune materiale pentru proiect sau pentru a vi se estima cat mai exact pretul proiectului.
Te-am tinut destul de vorba. Te las acum sa visezi la o alee printre pomi, la o gradina ca a mea sau la cum ar arata livingul tau cu o fantana zen de interior. Sunt sigura ca asta faci deja!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares