Daca as fi Bahmuteanca…

ceas_Armand_Nicolet_M02_Moon_Date_Lady_Steel_White_3.jpg
Ma exaspereaza stirile despre vedete gen Bahmuteanu, Prigoana sau Tonciu, distribuite intr-una pe facebook. Ba ce cearta, ba se impaca, ba ii strang chilotii. Dar trebuie sa recunosc ca cea mai castigata a iesit duduia Adriana Bahmuteanu. S-a ales cu diamantul dupa care a plans in atatea emisiuni ca nu il are. Am incercat sa ma pun in locul ei. Daca as fi la al patrulea divort si as vrea sa ma impac cu sotul pe care se presupune ca il iubesc, ce mi-as dori sa primesc? Diamant nu am dar nu imi trebuie. Dar unui ceas pretios nu i-as spune nu.
Un ceas de mana de lux nu am avut niciodata si zau ca as vrea sa vad cum imi vine. Imi face cu ochiul modelul Armand Nicolet M02 Moon Date Lady Steel White si cum nu am nici o sansa sa ma invite si pe mine Capatos la emisiune ca sa ii spun sotului la TV ca suspin dupa el(dupa ceas), ii scriu aici. E un ceas al carui design mi se potriveste, cu cadran rotund nici prea mare nici foarte mic, simplu fara insertii de petricele sau cine stie ce detalii care sa il incarce.
Are curea din piele alba; ceasurile mele trebuie sa aiba neaparat curea din piele pentru ca sunt cam alergica la tot ce e sintetic(la modul cel mai serios). Se potriveste de minune la o tinuta eleganta si iti imprumuta ceva din stralucirea si valoarea lui. Stralucirea ii vine din argintiul pur al otelului inoxidabil si din geamul de cristal safir. Limbile au design care aduce aminte de un orologiu din secolul trecut. Orele sunt marcate cu caractere romane si mi se pare superba pata de culoare data de semiluna albastra in care e inscrisa alta semiluna galbena cu stelute in aceeasi culoare a lamaii. Mecanismul este automatic. Chiar si catarama este speciala, cu marginile rotunjite si cu numele marcii gravat.
Sa ne aducem aminte ca Bahmu i-a cerut consoartei sa ii prezinte si factura ca sa vada cat de scump e diamantul. Eu nu o sa ii cer factura. Pentru mine e suficient un certificat de garantie si autenticitate, venit din partea unui comerciant care nu vine si ceasuri si sandale, unul axat pe domeniu, precum TOPceas.ro, care este atestat TRUSTED.ro.
Un cadou practic, de lux nu se refuza niciodata. Chiar mi-as dori un astfel de ceas!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares