Cum am scapat de matreata

De cateva luni scalpul meu are probleme. Cred ca e prima data in viata cand fac matreata. Dar in stil mare, nu asa cat sa fie. Mi-am pus tot felul de intrebari si cautam raspunsuri. Ma gandeam, ca o fi de la apa, ca o trebui sa schimb samponul ca nu mai e asa bun. Pana acum ma spalam cu Herbal Time de la Lady’s si facea foarte bine parului meu gras. L-am schimbat pentru o perioada cu sampoane scumpe si mult laudate in efectele impotriva matretii. Dar ea sa incapatana sa apara iar. Da-i cu ulei de masline, fa omleta in cap, masaje cu ulei de masline. Cred ca parul meu era satul.
Dupa ce am tot cautat pe internet ce tratamente as mai putea aplica, am dat undeva peste o reteta pe care am testat-o cu succes. Acum,  nu stiu daca se potriveste tuturor tipurilor de par sau piele dar v-o prezint. Am trecut inapoi la samponul meu Lady’s si in cantitatea de sampon pe care o folosesc la o spalare, pun doua aspirine tamponate( pentru ca se dizolva mai usor).
Nu puneti aspirina in tot samponul, doar in cantitatea pentru o spalare(amestecati intr-un bol). Spalati parul in mod normal cu acest sampon. Sa nu utilizati apa prea fierbinte ca si de aici ni se tragea dizgratioasa matreata. Lasati samponul cu acid acetilsalicilic sa actioneze macar 5 minute si clatiti bine. Dupa clatire, masati cu un tampon de vata toata pielea capului cu sucul de la o jumatate de lamaie sau una intreaga(in functie de cat de zemoasa este). Eu am avut rezultate de la prima utilizare si deja am o luna de zile de cand nici urma de matreata. Eu zic sa incercati poate merge si la voi!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares