Amintiri mondene din Pastele care a trecut

Cos-cadou-traditional-pentru-Paste-si-Craciun
Ce atatea semnificatii religioase, ce Inviere? Pastele asta va ramane in memoria colectiva si in istorie prin actiunile inedite ale anumitor mega-vedete de la noi din tara. Azi a fost una din zilele mele libere de leneveala. O zi stricata de stiri stupide, previzibile si neinteresante. Ar fi fost culmea ca Prigoana cu Bahmu sa nu se impace ca doar oamenii se iubesc, nu? Nu toti oamenii care se iubesc se balacaresc pe la TV cateva luni, si-o trag cu cate un amant ai apoi baga iute o partida de sex de impacare? Sunt sigura ca pentru puradeii au facut-o si ca de data asta vor trai fericiti pana la adanci batraneti. Sau poate doar pana ne vor scoate noua peri albi cu prostiile lor de oameni bogati si plictisiti de atata bine.
Ce-am mai aflat? Lora a fost la pescuit. A prins un peste la boaba de porumb si s-a pozat iute intr-o pozitie de incordare maxima care sa scoata la iveala abdomenul bine lucrat si picioarele epilate. Sa nu credeti ca s-a incordat special. Doar ca undita era grea si …trebuia.
Madalina Ghenea si-a petrecut Pastele in tara. Soc, soc, soc! Mai mult decat atat, vedeta a mancat cozonac. Wow. Semn ca e pamanteana get-beget. Intrebarea mea pentru reporter: daca a mancat cozonac, imi puteti spune daca in materiile fecale erau prezenti samburi de stafide?
Mantea si Stefan Stan si-au ciocnit ouale. Ceva ma face sa cred ca Mantea i le-a spart ca sa fie sigura ca nu mai ciocneste si cu alte fane crestine. Bianca Dragusanu si-a aratat din nou coastele la soare, stabilind un nou etalon de frumusete. Daniela Crudu s-a apucat de cantat. Daca si asta se apuca sa scoata vreun CD o sa ajung sa imi doresc sa se fi ramas la filmul mut. Si sa nu ii uit pe Iulia si Mihai Albu care s-au impacat de Paste din interes. Mihai Albu a croit pantofi pana tarziu cand inchisese la supermarket si nu avea de unde sa mai ia oua. Musai sa apeleze la gaina Iuliei.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares