Vreau Pizza in Bucuresti sector 5

Pizza in Bucuresti sector 5
Halal meserie de casnica mi-am ales! Cine m-o fi pus? Oricum, azi e duminica. M-am trezit pe la ora 9:00, ferm convinsa ca e 7:00. Inca de cand am deschis ochii, mi-am dat seama ca nu am chef de nimic. Dar, cand esti casnica, asteptarile sunt mari in ceea ce te priveste. Deja ma vad cu o mie de nervi in bucatarie, incercand sa gatesc ceva pentru o minunata zi de duminica, in care, in loc sa ma odihnesc, servesc patria. Sau poate nu. Inca  o data, internetul se dovedeste a fi cel mai bun prieten. Imi permiteti sa dau nastere unui nou proverb? Cine isi verifica facebook-ul de dimineata are o duminica mai usoara. Prietena mea, Roxana imi lasase pe facebook recomandare sa devin fanul unei pagini. Iaca dau iute pe butonul „Imi place”, ma imprietenesc pe facebook cu VreauPizza.ro si din vorba in vorba ma luminez cu gandul ca exista pizza in sectorul 5, Bucuresti.  Locuiesc in sectorul 5, mai spre periferie, unde „incepe porumbul”, dupa cum spune  prietena mea. Dar si aici in porumb, ne place sa mancam bine.
Mai cautasem si alta data pe nea’ Google pizzerii din sectorul „care este”. Dar, cum era prea greu sa deschizi 10-20 de linkuri sa studiezi oferta de pe fiecare, sa vezi care cum livreaza la domiciliu, ajungeam mereu sa ne limitam la aceeasi pizza la felie de la patiseria din colt, ca era mai aproape. Nu se compara pizza facuta de amatori cu pizza de la mama ei, din pizzerie. De pe un portal dedicat, viata se vede mai bine. Intru pe site si ma uit unde se uita romanul prima data: la oferte si promotii. Pai aici sunt adunate pizzeriile de la mine din sector, pe o singura pagina, fiecare cu oferta „de rezistenta”. Vad ca se intrec in oferte de nici nu stii unde sa te opresti cu mouse-ul. Ba la trei pizza primesti una gratis, ba o bere ca sa ude blatul. Poate chiar si o prajitura. Discounturi si promotii criminale, care nu ucid ci dimpotriva, trezesc o pofta si mai mare de pizza. E suficient sa apesi butonul „Livrare la domiciliu” si piticul care lucreaza non-stop in spatele site-ului le filtreaza repede si imi arata de unde pot sa comand si sa imi aduca bunatatea la usa.

Pizza in Bucuresti sector 5

Nici nu ma mir ca Pizza Ka Margeanului e pe locul 3. I-am dat un vot si de la mine ca merita sa urce mai sus. Am fost intotdeauna multumita de ei. Locuim destul de aproape si de cate ori am comandat, in maxim 40 de minute am primit o pizza delicioasa cu blat pufos, cum nu imi iese mie niciodata. De ceva vreme am si renuntat sa mai incerc. Nu imi pot face singura reclamatie ca imi comand in minte blat pufos si el iese crocant! Ultima data am comandat de la ei o pizza Margherita pentru mine si o pizza Taraneasca pentru consoarta din dotare. Margherita mea era pufoasa si plina de mozzarella, nu doar unsa cu sos de rosii si cu 10 grame de mozzarella, cat sa nu zici ca nu are. Am patit asta prin alte parti. Nu o sa le dau nume. Oricum, ei pierd! Si taraneasca a fost buna mai ales ca a trecut testul catelului. N-ati auzit de testul asta pana acum? Sa va explic: am una bucata catel negru, metis de coker, rasfatat din cale afara. Nu mananca mezeluri decat daca ii place mirosul, branza doar daca e de tara sau branza topita si ficatei doar daca sunt proaspeti. Mama mereu zice ca daca vrem sa stim daca ceva e bun de mancat sa ii dam prima data lui Piki. Si i-am dat. Si chiar a mancat. Deci…e buna!
De data asta aveam chef de un amestec de mozzarella, piept de pui si ardei gras. Tocmai ma uitam in oferta de la Pizza Ka incercand sa citesc ingredientele tuturor tipurilor de pizza din meniu, cand am vazut o alta sectiune pe site. Intru frumusel pe Pizza Finder si observ ca imi pot personaliza dorinta, si din nou piticul pizzar din spatele site-ului, imi spune in ce combinatii gasesc ingredientele dorite de mine. Ii selectez mozzarella, piept de pui si ardei gras si imi arata o lista cu pizzeriile in care gasesc combinatia. Selectez din lista Pizza Ka si vad ca pot alege intre Pizza Pui si Pizza Carnivora. Sa fie amandoua: una pentru mine si una pentru una bucata sot infometat. Lui ii place si cu salam, deci numai bine.
Cat am facut eu un dus, pizza a si sosit. L-am trezit pe domnul Dragomir cu o farfurie cu pizza. Am savurat-o in sufragerie tragand cu urechea la stiri si facandu-ne planuri pentru dupa-amiaza. Am programat sa vedem un film. Rar s-a intamplat asta in ultima vremea. De regula, eu gateam, apoi luam masa si eram nervoasa ca eu ramaneam cu vase de spalat si bucatarie de curatat. Azi nu e una din zilele acelea. Si casnicele au nevoie de liber si cand simt nevoia asta, nu au nevoie nici de menajera, nici bucatareasa, nici macar de Magne B6 care sa reduca nervii si stresul. Doar trebuie sa strige tare „Vreau Pizza in Bucuresti sector 5” si sa formeze numarul pe care li-l arata zanul pizzar ca e cel mai potrivit. Comanda vine cat ai zice „pizza„.

Va scriu din pat. Ma cam doare burta. Iar am mancat mult. Ma pregatesc sa imi inchei postarea si sa scriu in cartea de oaspeti de pe site. Nu uita sa scrii si tu un review. Poate data viitoare incerc pizzerie recomandata de tine. O pizzerie care livreaza si ceva medicamente pentru digestie la pachet, stie cineva? 😀 .La stomac nu se fac radiografii, nu? Ce bine! Mie daca mi-ar face, cam asta s-ar vedea!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares