Un papuc pentru fiecare

V-am mai zis ca vreau sa ma fac ambasadoare. Si nu ma las. Imi anunt candidatura de cate ori pot. Pana cand ZorileStore.ro se plictiseste de mine si imi da postul din oficiu. Se cauta ambasador sau ambasadoare, chiar si fara experienta dar dornic de munca si capabil sa mentina relatiile dintre companie si public. Zau daca nu ma regasesc perfect in descriereSi cand stau si ma gandesc cate avantaje ar decurge din castigarea postului, mai ca imi vine sa fraudez alegerile. Dar nu stiu cum. Oricum si simpla candidatura e rasplatita.
Fiecare blogger participant isi alege o pereche de incaltari pe care sa le testeze pe unde ii doresc picioarele. E un fel de program „Un papuc pentru fiecare”. Va primi produsul ales, gratuit, la domiciliu cu ramanere in posesie. Ca n-au ce face oamenii cu papucii purtati. Si eu ma gandeam sa aleg papucii Grendha pentru femei, negri si cu o floricica interesanta. Nu au toc, ceea ce ii face foarte comozi fix cum imi plac mie dar in acelasi timp nu sunt deloc un model grosolan. Au un aspect feminin si iti pun florile la picioare.
Florile desenate pe talpa si floarea care completeaza curelusa diagonala. Sunt destul de finuti pentru un model confortabil poate si prin prezenta tocului micut.O sa ii port pana ma imprietenesc cu ei, desi a cam fost dragoste la prima vedere. Apoi mai scriu un articol despre relatia dintre noi. Daca m-au batut pe undeva. Daca i-am injurat vreodata, daca strang sau cedeaza, cum se iau pe picior sau cum se alearga dupa autobuz in ei. Si dintre toti purtatorii de pantofi om ramane zece. Apoi din zece, doar unul. Tocmai eu.
Daca devin ambasadoare o sa imi cam duceti lipsa ca am treaba. O sa ma tot plimb ba pe la Vama Veche, ba la Mangalia sau Rasnov. Pe banii lor. Ca asa le sta bine ambasadorilor. Plus ca o sa ma invidiati pentru cate produse de calitate voi testa in perioada asta, produse care imi vor ramane, desigur. 1 Mai la Vama Veche, curse cu veliere sunt sigura ca si tu iti doresti. Excursii, produse gratis si popularitate: numai avantaje. Poti sa  te inscrii in campanie. Nu am nimic impotriva. Doar te anunt ca sunt dispusa sa lupt.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares