Primele impresii despre produsele Miere Sabadus

Am primit vineri de dimineata pachetul cu produse de la Miere Sabadus. Marturisesc ca nu am facut pana acum nici o comanda la dansii. Consumam miere si produse apicole dar le luam de la plafar sau din piata. Erau impachetate perfect, exact asa cum ma asteptam din partea unor oameni care pun sufletcu  in ceea ce fac. Am desfacut pe rand produsele si le-am gustat impreuna cu mama. Siropul de catina are gust perfect natural cu tenta de miere in fagure pe care o ador. Este foarte dulce si concentrat dar il voi consuma cu putina apa. Dar se simte o diferenta enorma intre ceea ce cumparam de obicei din plafar si ceea ce am primit acum. Mama dupa prima gura de sirop a exclamat:” fataaaa, asta are gust de natural!”
Am desfacut apoi borcanul de energizant natural de la albinute. Are o textura perfecta si o culoare imbietoare. Gustul este placut chiar daca are si polen pe care eu nu prea il agreez. Dar, ca  prim efect, va spun doar atat,. Eu sunt o mare gurmanda si vineri tocmai trebuia sa tin post. Am luat atunci la ora 9 doua lingurite de energizant si putin sirop de catina si apoi nu am simtit nevoia decat de apa pana pe la ora 13:00. Si am facut si curat in toata casa. Dubios lucru la mine, ca eu atunci cand tin post as manca intr-una.
De tinctura de propolis inca nu m-am apucat dar e tare. Miroase puternic a produs apicol nu doar a alcool, cum mi s-a mai intamplat. Cred ca primavara asta nu e cazul sa imi fac probleme pentru astenie pentru ca am cu ce ma proteja. Revin cu noi pareri de indata ce constat efectele!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares